Munck Gruppen A/S

Om Munck og stillingen
Munck søger praktikanter til at indgå i vores HR-team. Du får indblik i en lang række forskellige opgaver og oplever en stor samarbejdsflade på tværs af organisationen. 

Vores organisation er flad og uformel, og den er præget af høj faglighed og passion for at udvikle infrastrukturen i ind- og udland. 

Vi arbejder i et kontormiljø, og du har indflydelse på arbejdsdagen og dine opgaver. Som praktikant kommer du til at indgå i dagligdagen i HR-teamet, der er klar til at hjælpe dig godt i gang og støtte dig igennem hele praktikforløbet. Du kommer til at have indflydelse på dine opgaver, men vi forestiller os, at du skal beskæftige dig med følgende:

•    Administrative opgaver som fx udarbejdelse af ansættelseskontrakter, tillæg og lignende
•    Oprettelse og opdateringer af medarbejdere i HR-systemet
•    Gennemgå og skabe struktur i vores systemer og dokumenthåndtering, herunder GDPR-relaterede opgaver
•    Servicering af ledelsen, fx ved at klargøre materiale eller andre administrative opgaver
•    At bistå i rekrutteringsprocesser, herunder fx udarbejdelse af stillingsopslag og lignende
•    Deltage og få indblik i HR-udviklingsarbejde

I HR-afdelingen er to arbejdsdage sjældent ens, og derfor vil der også være masser af ad-hoc opgaver, som vi hjælper hinanden med at få løst på bedst mulig vis.

Du får reel erhvervserfaring
Vi tror på, at passionerede og engagerede medarbejdere leverer de bedste resultater, og vi arbejder hårdt på at tilbyde det bedst mulige arbejdsmiljø, hvor vi arbejder målrettet, men samtidig har det sjovt.

Hos Munck er vi vilde med praktikanter og studerende, og det er vigtigt for os, at du får tid til at finpudse dine evner og får reel erhvervserfaring. Vores praktikprogram varer typisk i 5 måneder og er lønnet.

Arbejdsstedet vil være vores hovedkontor i Nyborg, lige ved motorvejsafkørsel 46.

Ansøgning og kontakt
Er du måske vores kommende praktikant, men har ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så kontakt HR-chef Laura Hedegaard Holm på tlf. 29223233 eller mail lhh@munck.dk

Upload dit CV og et par linjer om dig selv. Vi indkalder løbende til samtale. Opstart snarest muligt.