Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Strategisk Jr. Indkøber
Er du kendetegnet ved at være udadvendt og resultatorienteret? Gør du gerne en ekstra indsats for at få tingene til at lykkes? Og trives du med stor berøringsflade og i et uhøjtideligt miljø, hvor tempoet er højt? Så er du måske vores nye Strategisk Jr. Indkøber. 
 
Securing the Legacy 
Hos Flügger har vi meget at være stolte af. Vores dybe rødder, vores kærlighed og respekt for malerfaget, vores faglige kompetencer og gode produkter. Vi har en lang historie og meget at værne om i fremtiden så Flügger også fremover står stærkt på markedet. I Procurement har vi løbende fokus på at nedbringe omkostninger, sikre fleksible leveringsaftaler og forkorte leveringstiden fra vores leverandører. Alt sammen for at sikre tilgængelighed og konkurrencedygtige priser for Flügger og vores kunder. Og som vores nye Strategisk Jr. Indkøber for indirekte services og materialer, bliver du en stor del af dette.  
 
Team, Time and Trust 
I Procurement er vi et stærkt team på otte personer, hvor det at vise initiativ og gå forrest er vægtet højt. Vi er et erfarent team både i Flügger regi og på indkøbssiden, vi udviser holdånd, lytter og lærer af hinanden og vi søger en ny kollega, der gør det samme.  
 
Relationsbyggende og struktureret    
Du vil få stor intern berøringsflade og derfor er det vigtigt, at du trives med at opbygge relationer og sætter en dyd i det gode samarbejde. I Flügger Procurement vægter vi samarbejdet på tværs af afdelinger, landegrænser og med vores leverandører højt. Du er derfor også en teamplayer med gode kommunikationsevner, som kan bidrage positivt til et godt samarbejde i en afdeling og virksomhedskultur, hvor vi alle løfter i flok. Du vil få medansvar for  indkøbskategorier, kategoristrategier, definerede indkøbsprojekter og leverandørporteføljestyring. 
 
Dine opgaver vil herudover indeholde: 
 • Assistere på indkøbsprojekter i tæt samarbejde med en Strategic Procurement Business Partner 
 • Drive indkøbsaktiviteter 
 • Arbejde med Flüggers strategiske sourcing process 
 • Udarbejde materiale til kategoristrategier 
 • Assistere på eksekvering af indkøbsstrategier 
 • Forhandle eksisterende og nye aftaler 
 • Opdatere og vedligeholde kontrakter i kontraktdatabase 
 
Tag del i vores rejse 
Vi har et mål for, hvordan vi som organisation vil udvikle os – og vi ser masser af potentiale for fremtiden. Det gælder også for vores medarbejdere, hvor du i denne stilling vil få en god blanding af kompetencer inden for forhandling, projektlederansvar og analyserende opgaver.  Vores nye Strategisk Jr. Indkøber skal kunne holde hovedet koldt selv på travle dage, og skal ved brug af sine strukturerede evner sikre, at detaljen ikke smutter i svinget, da stillingens opgaver kræver gode analytiske evner, og en struktureret tilgang. 
 
Uddannelsesmæssigt forestiller vi os, at du enten har en HD2 i Logistik, Supply Chain, IT processtyring eller Finansiering. Eller at du har en Master i Supply Chain Management, kombineret med 1-2 års erfaring med indkøb. 
 
Yderligere forventer vi, at du: 
 • Er fleksibel og analytisk stærk, men samtidig god til at arbejde struktureret 
 • Kan lide at arbejde internationalt og på tværs af funktionsområder og har gode engelsk kundskaber
 • Har kendskab til Office-pakken og eventuelt AX-dynamics
 • Ambitiøs, målrettet, iderig og udviklingsorienteret  
 • Projektleder erfaring er en fordel, men ikke et krav
 
Interesseret? 
Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Procurement Diana Wellemberg på telefon +45 40 64 75 39. 
 
Vi ser frem til at høre fra dig. 
 

Om Flügger A/S 
Flügger A/S er Danmarks største farvehandlerkæde. Hovedkontoret ligger i Rødovre, mens dansk produktion og lager ligger i Kolding. Med vores 68 egne forretninger samt 120 franchise forretninger, findes vi i dag over 188 steder i hele Danmark. Vi indgår i den børsnoterede Flügger koncern, som sammen med Norden, Polen og Kina omsætter for ca. 1,8 mia. DKK. Se mere info på 
www.flugger.com 

Ansøg

Ansøgningsfrist: 20-10-2017

Spørgsmål om stillingen

Diana Wellemberg 
Group Purchasing Manager
 
 
 

Følg os

  Facebook
  LinkedIn

Del/Print