Accura Advokatpartnerselskab
Studentermedhjælper til Bank & Finans
Har du lyst til at dykke mere ned i formueretten, lære om finansielle institutioner og blive en del af branchens bedste fællesskab? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Jobbet
Du kommer til at være en del af et af de bedste teams i branchen, som rådgiver de største danske og udenlandske finansielle virksomheder og private equity fonde inden for finansiel regulering, fondsinvesteringer og finansierings- og ejendomsret – og du kommer ikke til at gøre det alene. Hos Accura tror vi nemlig på, at vi skaber de bedste resultater sammen.

I Bank & Finans får du 34 dygtige kolleger, som glæder sig til, at du bliver en del af teamet. Vores team er ungt, socialt og ambitiøst. Du bliver tilknyttet et team med en flad struktur, hvor du vil arbejde for både fuldmægtige, advokater og partnere på lige fod, men med en studenteransvarlig advokat, der fungerer som din daglige leder. Afdelingens ledere har stor fokus på at sikre nærvær og trivsel og at støtte op om din udvikling og performance.

Derudover bliver du en del af både afdelingens studenterteam på fire personer og Accuras studenterteam på ca. 100 personer, som du kommer til at lære bedre at kende gennem sociale og faglige arrangementer på tværs af huset.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • assistere afdelingen med finansieringsretlige problematikker
 • udarbejde selskabsretlige dokumenter, såsom ledelses- og generalforsamlingsbeslutninger
 • besvare juridiske forespørgsler og foretage dybdegående informationssøgning
 • gennemgå af juridiske dokumenter
 • udarbejde korte juridiske notater og præsentationer for kunder og andre samarbejdspartnere
 • indsamle og systematisere dokumenter
 • løse mindre opgaver selvstændigt.

Om dig
Det forventes, at du:

 • er på sidste del af din bachelor eller i gang med din kandidat i jura- eller HA(jur.) i København eller Odense
 • har interesse for de formueretlige fag
 • arbejder struktureret og brænder for at løse komplekse opgaver
 • tager ansvar for dine opgaver og er nysgerrig på at lære mere og blive fagligt udfordret
 • er en holdspiller, som gerne vil bidrage til fællesskabet
 • er god til at kommunikere på dansk og engelsk både i skrift og tale.

Hvad tilbyder vi?
Accura tilbyder et fleksibelt og udviklende job på 15 timer om ugen i en dedikeret erhvervsadvokatvirksomhed med en flad organisation og 550+ medarbejdere, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt.

Vi tror på, at forskellighed og fællesskab giver de bedste forudsætninger for dynamisk og nytænkende rådgivning. Tempoet er højt, stemningen er positiv, og der er kort fra idé til handling.

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder overtidsbetaling, obligatorisk pensionsordning og sundhedsordning. Du har også mulighed for at tilmelde dig vores bogkøbsordning for studerende. Du får mulighed for at arbejde mere i ferier og eksamensfri perioder og arbejde mindre ved eksamenslæsning og skrivning af bacheloropgave og speciale. Din udvikling prioriteres højt, og du får bl.a. mulighed for at deltage i kurser på Accuras interne uddannelsesforløb Accura Academy.

Læs mere om, hvordan vi investerer i dig som student på vores studenterunivers og sociale medier.

Hvem er Accura?
En af Accuras kernekompetencer er rådgivning i forbindelse med køb, salg og sammenlægning af virksomheder. Vores kunder efterspørger en tværfaglig specialistrådgivning med kommerciel indsigt.

Forretningsfokus er vores DNA, og juraen er vores værktøj.

I Accura løfter vi i flok og spiller hinanden bedreSom et vigtigt element i Accuras strategi har vi valgt at sætte fokus på ledelse og arbejder løbende på at udvikle os på dette område i erkendelse af, at forholdet til den nærmeste leder er helt afgørende for trivsel, motivation og udvikling af dygtige medarbejdere.

Vi er flyttet ind i et moderne og innovativt domicil på Trælastholmen i Nordhavn, hvor vi har Orientkaj Metrostation som nærmeste nabo.

Hvad gør du nu?
Send en ansøgning hurtigst muligt via linket i denne stillingsannonce, og vedhæft dit CV, eksamensbevis og karakterer/karakterudskrift. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til HR business partner Billa Bruun Gramkov på +45 3078 6665 eller erhvervsjuridisk rådgiver Sofie Krogshede Nielsen på +45 3078 6766.

Workplace
Nordhavn

Contact
Billa Bruun Gramkov
HR seniorteamleder & business partner
+45 3078 6665


Follow us