Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Økonomichef
Helikopterblik og hands-on tilgang 
 
Til Arbodania A/S søges en skarp økonomichef, der ønsker ansættelse i en unik produktions- og eksportvirksomhed, beliggende på Lundbygård Gods i Lundby på Sydsjælland.  
 
Du har her muligheden for en afvekslende stilling, hvor du både varetager de daglige opgaver i økonomifunktionen, samtidig med at du yder kompetent sparring og rådgivning i virksomhedens ledergruppe.   
Firma COLLET producerer juletræer og Arbodania A/S er en grossistvirksomhed, som opkøber træer fra andre producenter og sælger disse i store dele af Europa. Samlet er de 2 virksomheder Danmarks førende virksomheder inden for produktion samt eksport af juletræer på hele det europæiske marked. Virksomheden har bl.a. opnået denne position på baggrund af høj produktkvalitet, en professionel og effektiv logistik samt en høj kundeservice.  
 
Om stillingen 
Som økonomichef varetager du økonomiopgaver for både Arbodania A/S og Collet A/S. Du refererer primært til den administrerende direktør for Arbodania A/S. Til at understøtte din rolle er der en regnskabsassistent på ca. 20 timer ugentligt. Som kommende økonomichef skal du derfor både varetage dele af de daglige regnskabsopgaver samtidig med at du skal være en kompetent sparringspartner for ledelse og bestyrelse. 
 
Dine arbejdsopgaver  
  • Budget- og likviditetsstyring 
  • Regnskabsafslutning og klargøring af materiale til revisor 
  • Daglig ledelse af én medarbejder 
  • Betalinger 
  • Udvikling af processer og systemer 
  • Forsikringer og diverse administration 
  • Kontakt til bank og revisor 
  • Økonomisk afrapportering til bestyrelse 
 
Den rette profil 
Du har som minimum fem års erfaring inden for økonomi og regnskab, og gerne fra en stilling med lignende opgaver og ansvarsområde. Din uddannelsesmæssige baggrund kan enten være fra revisionsbranchen eller anden merkantil uddannelse, som eksempelvis HD i regnskab eller cand.merc. Du har gerne flair for it systemer og har et godt kendskab til Microsoft Office, samt C5/NAV.
Det er vigtigt, at den kommende økonomichef, via sin erfaringsmæssige baggrund og personlighed, hurtigt kan fungere meget selvstændigt. 
 
Som person er du løsningsorienteret, velbegavet og arbejdsom. Du motiveres af kombinationen af praktiske opgaver og deltagelsen i ledergruppen. Du passer ind i et dynamisk miljø, og hvor der er skiftende arbejdsmængde i perioder. Alt afhænger af en ”god jul”.
Du forstår vigtigheden i at have øje for detaljen, og dét at arbejde i en serviceorienteret virksomhed.  
 
Du tilbydes: 
En stilling med gode muligheder for at præge og udvikle økonomifunktionen. Du får et tæt samarbejde med ledelse og bestyrelse, og du kommer tæt på hele forretningen og kan se effekten af dit arbejde og beslutninger. Du bliver en del af en fremgangsrig virksomhed, der i forvejen er førende på sit område og som går en spændende fremtid i møde. Løn og øvrige ansættelsesvilkår er efter kvalifikationer og markedsvilkår.  
 
 
Ønsker du yderligere oplysninger, så kontakt Adm. dir Michael Schnor fra Arbodania A/S
på 2320 7808 alternativt Partner hos Løfqvist & Gantzhorn A/S Morten Gantzhorn på 2266 4288. 
 
 
 
Arbodania A/S er markedsledende inden for eksport af Global G.A.P miljøcertificerede danske juletræer og pyntegrønt. Vores kernekompetencer er kundeservice, professionel logistik og ikke mindst dansk produktkvalitet. Vi ønsker at inspirere til godt B2B partnerskab gennem en professional tilgang til samarbejde og fokus på fælles værdiskabelse og et sundere miljø. Vi er stolte af vores træer og udvikler nye standarder i branchen, fordi vi vil sikre de fremtidige leverancer på den mest pålidelige og stabile måde. Arbodania A/S er 100% danskejet og blev etableret i 2010. Kontoret på Lundbygaard Gods (en del af Collet-koncernen) beskæftiger pt. 10 medarbejdere.

About the position

Position title
Økonomichef
Position type
Workplace
Work hours
Samtale
Gennemgang
Tilbagemelding

Søk på stillingen

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen

 
 
 
 

Følg oss

  LinkedIn