Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Digital Projektleder
BrøndbyVi søger en Digital Projektleder til en spændende nyoprettet stilling hos Danske Lotteri Spil (DLO). Udviklingen går stærkt og du får en nøglerolle i forhold til at sikre, at vi fremadrettet skaber markedets bedste kundeoplevelser i vores digitale kanaler. Du bliver en vigtig person i vores digitale marketingteam og bliver et afgørende bindeled mellem vores kampagner, den strategiske marketingindsats og vores CRM-strategi og CRM-eksekvering.  
 
Du sidder måske i øjeblikket i en eksekverende CRM rolle og har styr på den tekniske side af CRM-værktøjskassen, men har ambitioner om at arbejde på et mere strategisk niveau. Din rolle bliver med afsæt i vores 2020 strategi at udarbejde og drive en CRM strategi, som medvirker til at sikre ”en nærværende og øjeblikkelig spilleglæde”. Det handler om relevans og rette kommunikation på rette tidspunkt. Du skal med andre ord sikre høj kvalitet og effekt af alle aktiviteter i CRM kanalen. Herudover bliver du den digitale projektleder, der sikrer udvikling af kampagnesites, samt videreudvikling af vores website ift. UX, SEO og Content. Samtidig får du ansvaret for at vores abonnementsprodukt PLUS bliver kommunikeret, eksekveret og optimeret på tværs af vores digitale kanaler på en måde, så vi hele tiden øger tilfredsheden hos vores mest loyale og vigtigste kunder.          
 
Ansvarsområder
 • Videreudvikle DLO’s CRM-strategi og aktiviteter så de bliver best in class til at drive trafik og omsætning til DLO’s digitale kanaler og sikrer en nærværende og øjeblikkelig spilleglæde. 
 • Projektledelse, udvikling og koordinering af DLO’s CRM kampagner og triggerflows i tæt samarbejde med CRM managers, DLO marketing og produktteams.  
 • DLO ansvarlig for CRM-kanalens performance, budget og KPI’er. 
 • Ansvarlig for planlægning og eksekvering af kommunikationen på vores PLUS aktiviteter. 
 • En aktiv medspiller ift. optimering af DLO’s website tilstedeværelse; herunder UX og SEO. 
 • Ansvarlig for at drive DLO’s ”personaliseringsrejse” på tværs af website, CRM, banner, app mm. 
 • Ad hoc projekter og opgaver i det digitale team i marketing. 
Profil, krav og dokumentation
 
Du har praktisk erfaring med CRM, 1:1- og dialog kommunikation og har lyst til at udvide dine faglige kompetencer til et mere strategisk niveau. Du tænker og ånder data, digitale kanaler og platforme og har knivskarp fokus på marketing effektivitet. Som person er du åben, tillidsvækkende og ved, at et godt samarbejde på tværs af organisationen er afgørende for din succes – og derfor forstår du at inddrage og forventningsafstemme. Det forventes, at du er selvkørende, proaktiv og tager ansvar for dine opgaver. Du er god til at skabe relationer, motiveres af at skabe resultater og formår at motivere dine omgivelser således, at I sammen når jeres målsætninger på individ og team niveau. 
 
Du kommer med 2-4 års erfaring indenfor CRM, automation og 1:1 kommunikation og har gerne erfaring med website udvikling og digitale kunderejser. Du er analytisk stærk, og formår at oversætte data til indsigter og konkrete initiativer. Du formår at drive et projekt i mål og leverer til tiden. Ydermere ser vi gerne, at du har en kommerciel eller akademisk uddannelse såsom cand.merc., cand.it. eller tilsvarende kandidatniveau.  
 
Vi tilbyder
 
Et udfordrende job med mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. Mulighed for at arbejde med nogle af de stærkeste brands i Danmark og med de nyeste marketing teknologier. Du bliver en del af et ungt og energisk team, med fokus på høj faglighed, trivsel og varietet i hverdagen.  
 •  Attraktive uddannelsesmuligheder  
 •  5 ugers ferie og 8 ekstra fridage 
 •  Pensionsordning, hvor 12 % betales af Danske Spil 
 •  Sundhedsforsikring 
 •  Sportsforening 
 •  Frokostordning 
Ansøgning
  
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Teamleder Martin Kronborg på 30 32 80 05. Såfremt du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte HR Business Partner Helle Albjerg på 36 72 00 11.
 
Send din ansøgning vedlagt CV og anbefalinger via "Ansøg" knappen, som du finder på danskespil.dk/karriere, så vi har den senest den 2. oktober 2017.
Da vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.I Danske Spil har vi høj arbejdsglæde, hvilket i 2016 har resulteret i et rekord resultat og 1,1 millard kr. til udlodningsmidlerne!
I Danske Spil koncernen kan vi som medarbejdere glæde os over andres glæde. Overskuddet fra Danske Lotteri Spil fordeles som udlodningsmidler til blandt andet idræt, kultur, forskning og sygdomsbekæmpelse. Hver dag bliver der delt over 3,4 millioner kroner ud til almennyttige formål i Danmark. Vi er ca. 400 dedikerede medarbejdere og ca. 4.500 forhandlere, der sørger for, at vi dagligt leverer spil til alle danskere, hvad end de er til Lotto, Oddset, Managerspil, Poker, Casino, Bingo, Quick-skrab, spil på automater eller spillene på spilnu.dk og komogvind.dk. Koncernen består af seks selskaber: Danske Spil A/S, Elite Gaming A/S (spilleautomater), Danske Lotteri Spil A/S, Danske Licens Spil A/S, CEGO ApS og Swush.com
Arbejdssted:
Brøndby

Stillingstype:
Fuld tid

Stillingskategori:
Marketing

Hjemmeside:
https://om.danskespil.dk


Kontakt oss

Helle Albjerg 
HR Business Partner
+45 3672 2211 – 2605
Martin Kronborg 
Digital Teamleder
30328005
 
 

Apply for position


Søknadsfrist

02-10-2017

Ledige stillinger
Sådan forbereder du dig på jobsamtalen

MapsShare


Følg oss