KBH Logo
Social- og sundhedsassistenter: Få høj faglighed, udfordrende opgaver og plads til fritid hos hjemmeplejen i Københavns Kommune

Apply for position

Position type

Application due
29-07-2024

Work hours
Fuldtid

Category
Fastansættelse

Work hours


Vil du hjælpe ældre københavnere med at leve sunde, selvstændige og værdige liv?
Vil du udfordres fagligt?
Og vil du arbejde i byen tæt på offentlig transport? 

Så SMS eller ring til os nu på tlf. 3050 3252. 

Lige nu søger vi både nyuddannede og erfarne social- og sundhedsassistenter til hjemmeplejen og plejehjem. Vi har brug for både dag- og aftenvagter. Og om du vil arbejde fuld tid eller færre timer, kan vi altid aftale nærmere.

Vi kan matche dine interesser og kompetencer med vores arbejdspladsers værdier og behov. Mulighederne er mange, så lad os sammen finde netop dét sted, hvor du vil føle dig hjemme! 

SMS eller ring til vores Hotline på tlf. 3050 3252, hvis du vil høre mere. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde det job, der passer lige til dig. Du kan også få hjælp til ansøgning og CV. 

Et arbejdsliv i balance 
Vi kan tilbyde et job med god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Du får blandt andet indflydelse på din arbejdstid – og her er altid en bus, metro eller S-tog lige om hjørnet, så det er nemt at komme på arbejde! Det giver overskud til familien, interesserne og livet parallelt med arbejdet. 

Du får en hverdag, hvor du mærker byens puls og årstidernes skiften, mens du på cykel besøger borgere med forskellige behov i deres hjem – lige fra den fornemme lejlighed og villaen til den alternative bolig og en etværelseslejlighed.

Kort video: Sådan kunne din hverdag se ud på cykel gennem København.

Du bliver ansat og kommer til at 'høre hjemme' i ét af vores fem hjemmeplejeområder – fx Bispebjerg og Nørrebro eller Østerbro, Indre By og Christianshavn eller Brønshøj-Husum og Vanløse eller Amager eller Valby, Sydhavn og Vesterbro – hvor du får din daglige gang og dit faste kollegateam. Der er også mulighed for at arbejde på en af vores 44 plejehjem, hvis du ønsker det.

Sammen med gode og dygtige kolleger udvikler du dig fagligt, og du får udfordrende opgaver

  • Vurdere borgeren og udføre sygeplejeopgaver.
  • Dokumentere, følge op og koordinere forløb.
  • Sparre fagligt med kolleger og vejlede elever.

Få mange muligheder og faglige udfordringer  
I Københavns Kommunes sundheds- og omsorgsforvaltning vil vi være de bedste på faglighed, kvalitet og sammenhæng.  

Når du starter hos os, får du en grundig introduktion, og vi sørger for, at dine faglige og menneskelige styrker bliver sat i spil i forhold til opgaverne. Sammen tager vi også en snak om dine særlige interesseområder, og om du fx ønsker at specialisere dig. 

Læs her, hvad vores kollega Yasin siger om sit job som social- og sundhedsassistent hos os: 'Jeg får ansvar og lærer nyt hele tiden. Det er spændende og udfordrende for mig at have medicinansvar og løse delegerede sygeplejeopgaver. Jeg er også demensvejleder og praktikvejleder. Der er ikke en dag, hvor jeg ikke oplever noget nyt og spændende!'.

Læs mere om arbejdet som SOSU-assistent i Københavns Kommune.

Vidste du, at du får særlige medarbejderfordele i Københavns Kommune?     
Som ansat i Københavns Kommune får du også adgang til en lang række medarbejderfordele – for eksempel rabatter på træning, oplevelser, adgang til ferieboliger og gode priser på ting til hjemmet gennem Københavns Kommunes webshop. Se de aktuelle tilbud og rabatter her.

Ikke uddannet? Få voksenelevløn hos os 
Er du ikke uddannet social- og sundhedsassist endnu? Hvis du er over 25 år, kan du blive voksenelev hos os i Københavns Kommune og få løn under uddannelse. Du skal heller ikke bruge tid på at søge oplæringspladser. Det klarer vi for dig. Læs mere om mulighederne for voksen-elevløn.

Vent ikke for længe med at søge
Vi vil gerne ansætte dig fra den 1. juli 2024 – eller så snart du kan. Så vent ikke for længe med at sende os din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig!  

Du bliver ansat efter den gældende overenskomst, og din løn bliver forhandlet på baggrund af erfaring og kvalifikationer.  

Søg via linket senest mandag den 29. juli 2024
Vi holder samtaler løbende, men modtager ansøgninger helt op til fristen. 

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen   
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.