Intresseanmälan 2024

Här kan du skicka in en intresseanmälan till oss om du inte finner en lämplig tjänst bland våra lediga jobb för tillfället. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar.

Vi har ett ständigt behov av fler specialister så vi råder dig att hålla utkik bland våra lediga jobb som uppdateras regelbundet. Det är oftast bättre att söka en specifik tjänst än att skicka in en intresseanmälan.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.

Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. För ditt välmående erbjuder vi alla medarbetare ett maxat friskvårdsbidrag. Application due
2024-12-31

Position type


Workplace
Alla orter

Contact
 
 
 
 
Follow us