Mekanikkonstruktör

Passa på att ta chansen att förändra din vardag. Stor del av din tid spenderas på jobbet, se till att du får möjlighet till rätt utmaningar och den kultur som du behöver för att ha riktigt kul på jobbet!

Etteplan är en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av vårt dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt och kunder, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör skillnad.

Dina arbetsuppgifter
I Jönköping är vi runt 60 konsulter med stor bredd av kompetenser – vi är kundernas starkaste partner inom produktutveckling. Hälften av kontoret består av avdelningen för mekanik, den har väl erfarna medarbetare som levererar avancerade tekniska lösningar till kunder genom konsult- och tjänsteleveranser. Vi ser och stöttar varandra och är måna om att arbeta aktivt med en hög trivsel. Du får alltså chansen att bli en del av ett starkt team med ett brett kompetensnätverk med erfarna kollegor inom produktutveckling och maskinkonstruktion. Vi söker flera mekanikkonstruktörer som är nyfikna och ständigt vill utvecklas med nya produkter.

Din profil

För just denna roll söker vi dig med erfarenhet av avancerade konstruktioner. Du är självgående och tar stort ansvar, med stor ödmjukhet. Problemlösning är självklart en central del av din vardag som konstruktör. För att möta förväntningarna i din roll som mekanikkonstruktör ser vi att:

  • Du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik eller mekatronik
  • Du har minst 5 års erfarenhet
  • Du har B-körkort och tillgång till bil

Vi förväntar oss att du behärskar SolidWorks, CATIA och/eller Creo på en senior nivå och har ansvarat för större delar av konstruktionerna du varit involverad i. Det är meriterande med erfarenheter inom maskinkonstruktion men även konsumentprodukter.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.

Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer balans mellan arbete och fritid, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten till hybridarbete. För ditt välmående erbjuder vi alla medarbetare ett maxat friskvårdsbidrag. 

 

Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Anders Hammar

Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här!Application due
2024-06-16

Position type
Tillsvidare

Workplace
Jönköping

Contact
Anders Hammar 
Team Manager
+46708701527
Linnea Johansson 
 
 
Follow us