Testingenjör inom mekanik

Som testingenjör inom mekanik med bas i Jönköping blir du en del i vår expansiva satsning. Hög trivsel och spännande uppdrag är centralt för oss; du blir en del av ett starkt team med ett brett kompetensnätverk av erfarna kollegor inom produktutveckling och maskinkonstruktion. Tillsammans på kontoret är vi nu runt 60 konsulter med stor bredd av kompetenser, ett av de största konsultbolagen i stan inom produktutveckling.  

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få en varierad vardag där det aldrig blir långtråkigt. Testerna innebär både teori och praktik – analyser och rapporter blandas med prototyputvärderingar och felsökningar. Planeringen och uppsättningen av testerna är ofta avgörande för nyttan och värdet av dem. Du blir en del i dessa strategier, men även utförandet och sammanställningen. Produkterna kan variera från större konstruktioner och fordon till industri- och konsumentprodukter.

Din profil
Etteplan växer vilket gör att vi behöver olika typer av individer och kompetenser.  Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker dig som vill utvecklas som ingenjör. Du är en person som tycker om att ta sig an nya utmaningar, har en positiv attityd och gillar att ta ansvar. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för produkter. Du är nyfiken och vill prova på flera olika uppdrag externt och internt genom att vara konsult på Etteplan. 


För att möta förväntningarna på din roll som testingenör inom mekanik ser vi att:

  • Du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik eller mekatronik
  • Du har flera års erfarenhet inom relevant område
  • Du kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift
  • Du har B-körkort och tillgång till bil

Det är meriterande om du har arbetat med elektriska produkter, samt provat på jobbet som konstruktör och kan tänka dig en mixad roll med mer praktiska inslag. Det är även meriterande om du har erfarenhet av systemtestning eller av PLC/Automation.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.

Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer balans mellan arbete och fritid, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten till hybridarbete. För ditt välmående erbjuder vi alla medarbetare ett maxat friskvårdsbidrag. Hos oss har även alla medarbetare en chans till att påverka sin arbetsmiljö och kultur genom tipsrekryteringar, där tips som leder till anställning ger medarbetaren en bonus. Ansök idag och gör skillnad med oss!
 

Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Anders Hammar.
Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här.Application due
2024-06-16

Position type
Tillsvidare

Workplace
Jönköping

Contact
Anders Hammar 
Team Manager
+46708701527
Linnea Johansson 
 
 
Follow us