Automaatiosuunnittelija kone- ja laitesuunnitteluun

Kasvumme myötä etsimme Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan tai Lahteen Automaatiosuunnittelijoita moninaisiin automaatioprojekteihin kone- ja laitesuunnittelun parissa. Meillä on tarjolla projekteja niin prosessisuunnittelun, simuloinnin kuin testausautomaationkin osaajille.

Tässä tehtävässä vastaat automaatiosovellusten toteutuksista ja ohjelmoinnista. Toimenkuvaasi kuuluvia tehtäväkokonaisuuksia voivat tällöin olla esimerkiksi sovellusarkkitehtuurin suunnittelu, määrittelyt, automaation toimintakuvaukset sekä ohjelmistosuunnittelu ja -testaukset. Näiden lisäksi osana työnkuvaasi ovat myös tuotantoautomaation simuloinnit ja digitaaliset kaksoset siinä missä erilaiset ylläpito- ja projektinhoitotehtävät. Työskennellessäsi toimitusprojekteissa vastuullasi voivat olla projektikokonaisuuden toteutus ja toimituskohteen käyttöönotto.

Asiakaskuntamme on hyvin monimuotoinen ja toimintamallit sekä -tavat projekteissamme vaihtelevat. Työskentelyäsi tukevat ja onnistumisesi varmistavat kuitenkin selkeät prosessimme sekä tiivis yhteistyö suunnitteluryhmässä. Projektiemme kestot lasketaan usein kuukausissa – toimitus- ja tuotekehitysprojektit tosin voivat olla myös pidempikestoisempia.

Tämä monimuotoinen tehtävä, talomme lukuisat edut sekä hyvin erilaiset asiakkaamme tarjoavat sinulle monenlaisia mahdollisuuksia itsesi toteuttamiselle ja kehittämiselle. Sinun on mahdollista työskennellä juuri omiin vahvuuksiisi tukeutuen ja pyrimme huomioimaan sinun toiveesi projektien ja työsi suhteen.

Minkälaisia osaajia etsimme?

Meillä Etteplanilla pääset osaksi mielenkiintoista ja kansainvälistä työympäristöä, jossa pääset vaikuttamaan omaan ammatilliseen kehitykseesi. Automaatiosuunnittelijan tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla soveltuva insinöörin koulutus sekä automaatiotekniikan tuntemusta. Haluamme kuitenkin korostaa, että kokemukseltasi voit olla kokeneempi konkari tai vaihtoehtoisesti vasta urasi alkuvaiheessa – myös vastavalmistuneet huomioidaan.

Palkkasi tulee muodostumaan kokemuksesi mukaan. Ohjausjärjestelmien ohjelmointitaito (ohjelmoitavat logiikat) sekä robotiikan tuntemus ja siihen liittyvä ohjelmointitaito ovat tässä työssä keskeisiä hallita. Toivomme sinulta löytyvän myös simulointityökalujen (esim. Visual Components) tuntemusta ja käyttöliittymien ohjelmointitaitoja.

Etsimme talentteja, joita löytyy osaamista jostain näistä työkaluista:

  • Siemens S7, TIA, PCS7, A-B, Schneider, Beckhoff, Visual Components, ABB Robot Studio

Katsomme erittäin positiivisena lisänä kokemuksen projektiliiketoiminnasta sekä teollisuuden instrumentointi- ja sähkösuunnittelusta ja suunnittelukokemuksen teollisuuden kone- tai prosessiohjauksien parista.

Onnistumisesi tässä tehtävässä varmistat aloitteellisella, itseohjautuvalla ja järjestelmällisellä työskentelyotteellasi. Osaat löytää ratkaisuja ja ratkoa haasteita. Et säikähdä yllätyksiä tai mutkia matkassa, vaan joustavuutesi ja rauhallisuutesi vievät sinut maaliin. Kaikkea kaikesta emme sinun odota tietävän, joten uskallathan aina tarvittaessa myös kysyä. Mielellämme myös kuulemme sinun haastavan ja esittävän mielipiteitä.

Tulisitko työkaveriksemme?

Jätäthän CVsi tehtävään Etteplanin urasivujen kautta 30.6.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä siis suotta odota viimeiseen päivään ollaksesi yhteydessä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, kysymyksiisi vastaa mielellään Area Manager Jari Rantalainen puh. +358 50 410 79 62, jari.rantalainen@etteplan.com.

Tervetuloa Etteplanille!

Etteplanilla luomme globaalisti tietoisuutta ja ymmärrystä monimuotoisuudesta, yhdenvertaisuudesta ja osallistamisesta työyhteisössämme. Kehitämme aktiivisesti avointa keskustelua, verkostoitumista ja mahdollisuuksia oppia lisää – viemme DEI (Diversity, Equity & Inclusion) -agendaa yhdessä eteenpäin työpaikallamme!Application due
30.6.2024

Position type
Vakituinen

Workplace
Hyvinkää, Hämeenlinna, Lahti

Contact
Jari Rantalainen 
Area Manager
050 410 7962
 
 
 
Follow us