Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Servicetekniker med PLC erfaring til Sjælland
Motiveres du af problemløsning, kundekontakt og en alsidig hverdag? Kribler det i dine fingre, når du hører ord som ”Robotter” og ”Automatisering”?
BILA A/S er en af Danmarks førende robot- og automatiseringshuse. Vi har store planer for fremtiden og som en del af de planer, ønsker vi at etablere os med faste teknikere på Sjælland. Vi søger derfor en udadvendt, handlekraftig og erfaren servicetekniker med en fleksibel tilgang til sine arbejdsopgaver. Da dine kunder primært er på Sjælland, forestiller vi os, at du bor centralt på Sjælland eller i nærheden af Storkøbenhavn. 
 
Om jobbet 
Som vores nye servicetekniker er dine arbejdsopgaver mange artede og består primært af; software, mekaniske og el-relaterede opgaver. Mere konkret vil dine opgaver og ansvarsområder omfatte følgende: 
 • Optimering og plc/robotprogrammering på vores kunders nye og eksisterende anlæg  
 • Planlagte mekaniske serviceeftersyn og vedligeholdelsesopgaver 
 • Reparationer af vores kunders automationsudstyr 
 • Fejlsøgning og akut hjælp til kunder, der har driftsproblemer/-stop  
 • Assistere ved større projekter i serviceafdelingen 
 • Planlægning af serviceopgaver i samarbejde med koordinator 
 • Vedligeholdelse af eksisterende kunder og etablering af nye kunder  
 
Vores kunders egne teknikere er dygtige, men vi ønsker, at BILAs teknikere er endnu bedre! 
Derfor gennemgår du en grundig oplæring, der udvider dine kompetencer med programmering inden for robotter. Efter endt oplæring kører du selvfølgelig ud hjemmefra. 
 
Faglige kvalifikationer  
 • Erfaring med PLC-programmering/ PLC-fejlfinding  
 • Kendskab til robotprogrammering er en fordel
 • Kendskab til automation, styring, fejlfinding på automatiske maskiner  
 • En praktisk uddannelse som automatiktekniker, elektriker eller smed/mekaniker med flair for programmering foretrækkes 
 • Erfaring med Siemens produkter og/eller Allen Bradley er en stor fordel  
 • Mekanisk flair / forståelse er et krav
 • Flydende dansk i skrift og tale er et krav
 
Din Profil 
Du er vant til at være ”Herre i egen bil” og trives med selv at planlægge din egen dag. Du har sandsynligvis erfaring med robotter og automatiseringsløsninger. Du motiveres af have ansvar for egne kunder, og du har det godt med at træffe selvstændige beslutninger – selvfølgelig med din leder og dine kollegaer inden for telefonisk rækkevidde. Vores serviceteknikere er kendetegnet ved holdningen ”jeg bliver ved, indtil det virker, og min kunde er tilfreds”, den indstilling håber vi også, at du har. Du besidder en lyst og evne til hele tiden at udvikle dine opgaver og muligheder ved dine kunder gennem dialog. Det er vigtigt, at du forstår, at vi tænker værdi for kunden i alt, hvad vi foretager os.
 
Vi tilbyder dig 
En spændende og alsidig stilling i en dynamisk virksomhed. Du bliver en del af BILAs ambitiøse serviceafdeling, hvor fagligheden er i top. Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel og direkte tone. Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, derfor gør vi vores yderste for at skabe optimale rammer for din udvikling både fagligt og personligt.  
 
 

Om BILA A/S
BILA A/S er et dansk professionelt projekthus grundlagt i 1988. Vi samarbejder med vores kunder omkring produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. Vi er i 2016 blevet eneforhandler af robotmærket Universal Robots i Danmark, og vi har været eneforhandler af Kawasaki i Skandinavien siden 1998. Løsningerne dækker over alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionslinjer. Alle kompetencer er samlet hos BILA A/S og omfatter rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og efterfølgende servicering af automatiseringsanlæg. Vi har vores eget værksted, hvor vi udvikler og tester specialværktøj til robotanlæggene. BILA beskæftiger ca. 200 engagerede medarbejdere fordelt på fem forskellige adresser i Danmark samt adresser i Norge og Sverige. 

About the position

Position title
Servicetekniker med PLC erfaring til Sjælland

Position type

Workplace
Sjælland

Søknadsfrist 30-10-2017

Søk på stillingenSpørsmål om stillingen

Kent Ruseng Thomassen 
Service Support Manager
22 65 02 06