Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Engageret og teknisk projektleder
Har du evnerne og lysten til at være projektleder hos en af Europas førende leverandør af palleteringsudstyr? Og kan du lede dit team succesfuldt gennem projekterne?
DAN Palletiser producerer og udvikler interne transport- og palleteringssystemer til bla. en række store internationale fødevarevirksomheder. Vi blev i sommeren 2017 overtaget af BILA A/S, en af Danmarks største projekt- og automatiseringshuse, og har nu rigtig mange spændende projekter i pipelinen. Derfor søger vi nu en eller flere erfarne projektledere til vores virksomhed på Vestsjælland.  
 
Om stillingen og afdelingen 
Du og salgsafdelingen samarbejder med kunde omkring udviklingen af det specifikke projekt og rådgiver om generel optimering af hele virksomhedens value stream. Du kommer til at arbejde med en gennemprøvet og velfungerende "stage-gate" projektmodel. Du får en bred berøringsflade med salg, konstruktion, software og montage samt tæt kontakt til kunder og leverandører.
 
Arbejdsopgaver og ansvarsområder 
 • Samarbejde med salgsafdeling og kunden ift. udvikling af løsningen 
 • Ansvarlig for at lede dit projektteam gennem hele projektforløbet  
 • Gennemføre projekterne i henhold til tid, økonomi og kvalitet 
 • Ansvarlig for afholdelse af projektmøder i teamet 
 • Rapportering på ugentlige tavlemøder 
 • Gennemførsel af test og godkendelse af projektet på DAN Palletiser og hos kunden 
 
Din profil 
Du har en relevant teoretisk uddannelse og en håndværksmæssig baggrund, som gør dig i stand til at koble teori og praksis. Du er teknisk velfunderet, og som kundens ’go-to-person’ formår du at skabe tætte relationer og fremstå tillidsvækkende og professionel. Som projektleder skaber du tillid, ejerskab og motivation i dit projektteam. Selv motiveres du af at være en del af en innovativ virksomhed, og du brænder for at arbejde med de nyeste teknologier inden for automation og palleteringsteknologi.   
 
Faglige kvalifikationer
 • Uddannet ingeniør eller maskinmester eller anden tilsvarende teoretisk uddannelse 
 • En håndværksmæssig baggrund som smed, elektriker, industritekniker, mekaniker el.lign. 
 • Erfaring med bygning af specialmaskiner 
 • Erfaring med projektledelse og forståelse for value stream optimering 
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk 
 
Vi lægger vægt på, at du
 • Har stort drive, er resultatorienteret og hårdtarbejdende 
 • Besidder stort overblik, kan håndtere pressede situationer og en hektisk hverdag 
 • Har nemt ved at skabe relationer og er vant til samarbejde på tværs af organisationer 
 • Arbejder struktureret og har respekt for deadlines 
 • Kommunikerer letforståeligt og direkte 
 
Vi tilbyder dig 
En dynamisk arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor din hverdag vil være præget af faglige udfordringer. Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, derfor gør vi vores yderste for at skabe optimale rammer for din udvikling både fagligt og personligt. Din arbejdsplads bliver på vores to adresser i Vemmelev. Vi forventer derfor, at du bor eller vil bosætte dig inden for køreafstand på maks. 1 time. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig snarest
Dan Palletiser A/S udvikler og producerer interne transportsystemer i verdensklasse i form af palleteringsløsninger. Virksomheden leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og distributører inden for fødevare- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien. Der er solgt mere end 1.000 pallelastere over hele verden. Sortimentet spænder fra modulopbyggede standardløsninger til store kundespecifikke løsninger, og over 80 pct. afsættes på virksomhedens eksportmarkeder. Læs mere på www.dan-palletiser.dk

En del af BILA GROUP
Dan Palletiser A/S blev grundlagt i 1976 og ligger i Vemmelev på Vestsjælland. Virksomheden beskæftiger ca. 60 ansatte. DAN Palletiser blev i juli 2017 overtaget af BILA A/S. BILA A/S er et dansk professionelt projekthus grundlagt i 1988, der arbejder med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. Læs mere på www.bila.dk

About the position

Position title
Engageret og teknisk projektleder

Position type
Fuldtid

Workplace
Vemmelev, Vestsjælland

Søknadsfrist 05-01-2018

Søk på stillingenSpørsmål om stillingen

Per Vibjerg 
Technical Manager, DAN Palletiser
mobilnr. 2269 2193