Operatør Celle

Kan du lide en dag med mange forskellige opgaver og en høj grad af selvbestemmelse og ansvar i en GMP-styret produktion? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret team, der producerer vacciner? Så er du måske en af vores nye procesoperatører.

To dage er ikke ens her

Som procesoperatør i vaccineproduktionen vil du få et meget varieret job med mange forskellige arbejdsopgaver, hvilket kræver en høj grad af forandringsparathed og engagement.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

 • Arbejde i renrumsmiljø (herunder også aseptisk miljø og LAF bænke)
 • Betjening, rengøring samt mindre vedligeholdelsesopgaver af produktionsudstyr
 • Udtagning og håndtering af procesprøver samt modtagelse af råvarer
 • Arbejde efter GMP-dokumenter såsom SOP’er, logbøger og batchjournaler
 • Andre opgaver relateret til GMP-produktion

Vores produktion er i drift alle ugens 7 dage. Derfor vil du som procesoperatør arbejde på skiftehold, primært dagvagter og sommetider aften, hvilket betyder at arbejdet kan ligge i weekender og på helligdage. Du skal derfor være fleksibel i forhold til arbejdstid.
Dine primære arbejdsopgaver vil udføres i klassificerede områder, hvilket vil stille krav til dig i forbindelse med hygiejne, beklædning og adfærd.

Drug Substance Production

Du bliver en del af vores produktionsafdeling, som er ansvarlig for produktionen af bulk vaccine, og som på nuværende tidspunkt består af tre teams og tre teamledere. Over de næste par år forventer vi, at afdelingen vokser markant.

Du vil indgå i et team med en høj grad af selvstyring og med forventning om, at du deltager aktivt i teamets daglige opgaver, og at du aktivt bidrager med at forbedre vores arbejdsgange. Du vil referere til en manager.

Erfaring med GMP og teknisk flair

Har du erfaring med en GMP-styret produktion er det en fordel, men ikke et must. Derudover forventer vi, at:

 • Du har erfaring med arbejde i renrum og farmaceutisk fremstilling
 • Du har teknisk flair
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til arbejdsteknikker som f.eks. celledyrkning, oprensning, og centrifugering
 • Du taler og skriver dansk og kan engelsk på min. Folkeskoleniveau

Som person er du ærlig, kvalitetsbevidst, omhyggelig og ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt, når det er påkrævet. Samtidig har du gode samarbejdsevner og engagerer dig i teamet og de fælles opgaver. Du er fleksibel og trives med rutinearbejde. Jobbet kræver et godt overblik, gode kommunikationsevner og et godt humør. Desuden er det vigtigt, at du er omstillingsparat.

Hvorfor skal du vælge os?

 • Vi har en god teamånd, og du vil få en masse hjælpsomme og gode kollegaer
 • Vi har et godt samarbejde med vores ledere og forretningen
 • Man har mulighed for at komme med ideer og blive hørt

Hvis vi skal nævne et par andre ting, så får du også:

 • Adgang til en lækker kantine med et stor udvalg af retter til enhver smag
 • Alt den kaffe, the og sodavand, du kan drikke
 • Frisk frugt og grønt hver dag
 • Personaleforening og firmafester
 • Attraktiv løn og øvrige vilkår, inkl. pension og sundhedssikring

Vores medarbejdere har også den fordel at kunne benytte vores busrute, 70E, der kører fra Humlebæk Station direkte til vores produktionsfaciliteter i Kvistgård. Bussen har fire afgange hver morgen og eftermiddag med planlagte stoppesteder på Hørsholmvej og Kvistgård St.

Den nye service forbedrer pendleroplevelsen til og fra Kvistgård, hvor nogle af vores medarbejdere nu kan nyde godt af en betydelig tidsbesparelse på næsten 40 minutter hver vej, hvilket gør den daglige pendling mere effektiv og bekvem.

Hvem er vi?

Bavarian Nordic er en vaccinevirksomhed, som både udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden- og vores vision er at blive en af de største. 

Du bliver en del af en global virksomhed med 1600 kollegaer fra hele verdenen, der alle sammen brænder for at gøre en forskel. Hos os er der plads til alle, for sammen er vi stærkest. To dage er ikke ens her hos os, så hvis du kan lide aldrig at kede dig, så er vi stedet for dig.

Lyder det som noget for dig? Klar- parat- ansøg!

Vi afholder løbende samtaler og glæder os til at modtage din ansøgning og lære dig bedre at kende.

”Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Kayser på mail nika@bavarian-nordic.com.
Founded in 1994, we have more than 25 years of experience in developing life-saving vaccines. We are a global leader in smallpox and mpox vaccines. Our commercial product portfolio contains market-leading vaccines against rabies and tick-borne encephalitis and an Ebola vaccine. We are a global company headquartered in Denmark with a state-of-the-art production facility and sites in Germany, Switzerland, and USA. Our values – our Bavarian Nordic DNA, as we like to call it – are what guide our actions every day. We act as persistent pioneers, embrace change, value being boosted by the team, and believe in protecting lives every day. If that is also a part of your DNA, we invite you to join us in Bavarian Nordic! Bavarian Nordic is an Equal Opportunity Employer.
www.bavarian-nordic.com

Join Bavarian Nordic a fully integrated vaccine company focused on the development, manufacturing and commercialization of life-savings vaccines.

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 10-07-2024Mere om os


DelKontakt os

Niels Kayser 
Production Manager