Professional, Visual Inspection

Kunne du tænke dig at være med i et spændende eventyr hos en fabrik i en rivende udvikling? Har du erfaring med GMP i lægemiddelindustrien? Så er der lige nu en god mulighed for at blive en del af vores rejse i Bavarian Nordic. Vi søger en Visual Inspection Professional til vores produktion support front office team.

Dit primære ansvarsområde

Du vil blive en del af Production Support og vil være tilknyttet visuel inspektionsprocessen, hvor du vil være med til at sikre proces, procedurer, GMP, og generelle forbedringer. Vores visuelle inspektions område undergår en stor udvikling lige nu. Vi er ved at kvalificere vores nyindkøbte automatiske visuelle inspektions maskine fra Körber / Seidenader og dermed opgradere fra semiautomatisk til automatisk visuel inspektion. 

Dit ansvarsområde vil blandt andet komme til at inkludere:

 • Supportere visuelle inspektions specialister i back office
 • Supportere med håndtering af korrektioner 
 • Support til den daglige produktion
 • Skrive, opdatere og vedligeholde SOP’er og master batch journaler
 • Drive og give input til afvigelser, ændringssager, og aktioner
 • Drive og udarbejde continuos improvements
 • Supportere tværgående processer 

Du vil rapportere til Manageren af Front Office teamet i Production Support afdelingen. 

Vores team

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores nuværende visuel inspektions specialister. Du vil blive en del af vores team på 11 kolleger som dækker support af vores Fill and Finish processer, tværgående processer samt system og materiale compliance. Teamet er en del af vores Produktion Support afdeling som består af +40 kollegaer, der varetager blandt andet review, træning, tværgående processer, produktionsprocesser, introduktion af nye produkter, og produktion support. 
Både team og afdeling arbejder sammen med mange stakeholders både i og udenfor Bavarian Nordic, derfor er et godt samarbejde og støtte til hinanden en af vores kærneværdier, og noget vi sætter en stor ære i at lykkes med.

Dine kvalifikationer

Vi lægger stor vægt på at du bidrager til et godt arbejdsmiljø, er imødekommende, og god til at samarbejde, også på tværs af teams og fagområder. Vi har en meget flad struktur, og der er ikke langt fra ide til handling, derfor er det også vigtigt at du er god til at tage ansvar, arbejde selvstændigt, er detaljeorienteret og ikke er bange for at komme med nye ideer. Dine faglige kompetencer kunne være

 • Lang eller mellemlang uddannelse indenfor naturvidenskab, ingeniør eller lignende 
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med GMP fra lægemiddelindustrien
 • Du har en løsningsorienteret tilgang   
 • Du skriver og taler flydende dansk og engelsk

Hvem er vi? 

Bavarian Nordic er en vaccinevirksomhed, der udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden og vores vision er at blive en af de største. Vi tilbyder at blive en del af en global virksomhed med +1600 dedikerede kollegaer fra hele verdenen, der alle sammen brænder for at redde liv og gøre en forskel. Hvis du er åben og har viljestyrken, er vi stedet for dig.   

Bavarian Nordic er i en rivende udvikling hvor der ikke er langt fra ide til handling, dette gælder på alle niveauer og giver dig derfor en unik mulighed for at sætte dig præg på processerne og få implementeret dine gode ideer. 

Du kommer til at blive en del af en afdeling med entusiastiske og kompetente kollegaer som alle godt kan lide at lære fra sig og som støtter hinandens udvikling. Dette giver et helt særligt arbejdsmiljø med perfekte udviklingsmuligheder for at udbygge din faglige viden og tage din karriere videre til det næste trin.

Vores medarbejdere har også den fordel at kunne benytte vores busrute, 70E, der kører fra Humlebæk station direkte til vores produktionsfaciliteter i Kvistgård. Bussen har fire afgange hver morgen og eftermiddag med planlagte stoppesteder på Hørsholmvej og Kvistgård station. Den nye service forbedrer pendleroplevelsen til og fra Kvistgård, hvor nogle af vores medarbejdere nu kan nyde godt af en betydelig tidsbesparelse på næsten 40 minutter hver vej, hvilket gør den daglige pendling mere effektiv og bekvem.

Interesseret?

Hvis du er interesseret i jobbet, ser vi frem til at modtage dit CV med et par sætninger der beskriver din motivation. Klik på ansøgningsikonet i højre side og du vil blive ført direkte videre til vores ansøgningsportal. 

Vi indkalder løbende til samtale og lukker rekrutteringsprocessen når vi har fundet vores nye kollega.
Founded in 1994, we have more than 25 years of experience in developing life-saving vaccines. We are a global leader in smallpox and mpox vaccines. Our commercial product portfolio contains market-leading vaccines against rabies and tick-borne encephalitis and an Ebola vaccine. We are a global company headquartered in Denmark with a state-of-the-art production facility and sites in Germany, Switzerland, and USA. Our values – our Bavarian Nordic DNA, as we like to call it – are what guide our actions every day. We act as persistent pioneers, embrace change, value being boosted by the team, and believe in protecting lives every day. If that is also a part of your DNA, we invite you to join us in Bavarian Nordic! Bavarian Nordic is an Equal Opportunity Employer.
www.bavarian-nordic.com

Join Bavarian Nordic a fully integrated vaccine company focused on the development, manufacturing and commercialization of life-savings vaccines.

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: Mere om os


DelKontakt os

Sara Najat Mahmoud 
Manager
+45 21 22 73 58