Sjåfører søkes til Hardanger Voss

Er du en dyktig sjåfør som skaper gode reiseopplevelser? Som bussjåfør er du vår representant og vårt ansikt utad og har mye å si for passasjerenes opplevelse av bussturen. Du er stolt over jobben din og viser respekt ovenfor dine kollegaer og passasjerer. En trygg jobb i et stort, fremtidsrettet busselskap med vekstambisjoner Alle nye sjåfører vil få god opplæring sammen med fadder. Du vil også være en del av et sjåførteam. Dersom du ønsker enda større variasjon og videreutvikling i stillingen, kan tilleggsroller som teamleder, instruktør og trafikkleder være aktuelle. Du skal frakte passasjerer frem på en trygg og behagelig måte Jobben er mer enn å kjøre buss fra A til B. Du har ansvar både for bussen og passasjerene. En bussjåfør må ta selvstendige avgjørelser og yte service i situasjoner som oppstår, enten det er passasjerhenvendelser eller andre situasjoner i trafikken. Du må være glad i å kjøre og trives med å arbeide med mennesker. Det er klare og tydelige rammer for din lønn og arbeidstid. Du jobber skift iht turnus med både tidlige, sene og delte skift. For å være kvalifisert til å søke må du • Ha gyldig førerkort for buss – klasse D • Ha holdninger som gjør at du kan identifisere deg med våre verdier; stolt, miljøbevisst, ansvar, respekt og trivsel • Snakke og forstå norsk muntlig. Minimum nivå B1. • Ha gyldig EU Yrkessjåfør kompetansebevis. Dersom du fikk førerkort for buss før 10.10.2008 kan vi tilby etterutdanning i yrkessjåførkompetanse. • Ha dokumentert plettfri vandel • Ha gyldig kjøreseddel Hvis dette høres interessant ut, ta gjerne kontakt eller send inn en søknad!
www.tide.no

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 31.12.2024
Arbejdssted: Norheimsund/Voss/Odda/Kvinnherad
Avdeling:: Tide Buss AS avd. Hardanger/Voss
Stillingstype:Del
Kontakt os

Clara Marie Nygård 
HR-leder Hardanger/Voss
+47 90207125
 
 
 

Tide Buss er Norges nest største busselskap og blant de største aktørene i Danmark. I Norge kjører Tide buss på offentlige kontrakter i 6 fylker, i tillegg til utstrakt aktivitet innen tur-, fly- og ekspressbuss over hele landet. Totalt har Tide ca. 5600 fantastiske medarbeidere, 2300 busser. Fra november 2022 har Tide overtatt ansvaret for bybanedrift i Bergen med 34 moderne bybanevogner. 

Sammen skal vi skape gode og bærekraftige reiseopplevelser – hver dag!

I Tide er vi stolte over å være en viktig samfunnsaktør i våre reisendes hverdag. Vi tilbyr bærekraftige kollektivløsninger, og som et fremtidsrettet transportselskap er vi en sentral aktør når nye og mer miljøvennlige teknologier implementeres innen vår næring.