BYGHERRERÅDGIVER MED TEKNISK AFSÆT, KØBENHAVN

Vil du være afgørende del af vores hold hos Kuben Management? Vi har brug for dig med ekspertise inden for tekniske installationer og bygherrerådgivning. Kom og vær med til at forme fremtidens byggeri.

Sammen bygger vi fremtiden

Kuben Management er en af byggebranchens førende bygherrerådgivere, der hvert år bidrager til byggeprojekter med fokus på værdiskabelse og bæredygtighed. Vi leder projekter gennem partnerskaber og tværfagligt samarbejde, med en stærk ambition om at integrere økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed. Hos Kuben Management arbejder vi for at skabe et bygget miljø, hvor mennesker kan trives og lykkes, både derhjemme, på arbejde og hvor der ellers er behov for rum.

En rådgiver med installationsbaggrund 

Vi har brug for at blive styrket indenfor det installationstekniske. Du har derfor mulighed for at blive en nøgleperson indenfor dette område og vi ser frem til at kunne byde den rigtige kandidat velkommen.

For at få succes i jobbet forventer vi, at du vil kunne bidrage med systematisk tilgang og en stor ansvarlighedsfølelse, samt:

  • Have lyst til at dele ud af din store tekniske viden
  • Se løsninger på projekterne, fremfor udfordringer
  • Rådgive på et strategisk niveau
  • Have lyst til at rådgive om installation, i stedet for at projektere
  • Bidrage som bygherrerådgiver på komplekse byggerier
  • Have input til hvordan byggerierne kan blive mere bæredygtige
  • Erfaring med kontorbyggeri er en fordel
  • Minimum 5 års erfaring fra byggebranchen og med tekniske installationer

Uddannelsesmæssigt kan du være uddanne indenfor VVS, ventilation eller elinstallationer eller noget helt andet. Det er vigtigt at du har et højt teknisk niveau, er systematisk og har stort ansvarsfølelse både i forhold til dine projekter og overfor dine samarbejdspartnere. Du er samtidig god til at have en professionel kommunikation med alle involverede parter på projekterne. Dette afspejles blandt andet i dit samspil og samarbejde med både dine kollegaer og med vores kunder.

Ord fra din nye leder

”Som bygherrerådgiver i vores team, er det vigtigt at du synes det er spændende at løse problemer og dele ud af din viden. Du bliver en del af holdet og derfor er der også altid hjælp og sparring at hente fra teamet. For mig betyder det faglige rigtig meget, men det er lige så vigtigt, at vi har det godt sammen og at vi kan spille hinanden endnu bedre.”

Frihed under ansvar, stærkt fagligt netværk og udviklingsmuligheder

Vi tror på frihed under ansvar og vi arbejder altid med en høj grad af tillid. Det betyder, at vores medarbejdere har stor indflydelse på deres egen arbejdsdag og deres egne opgaver. Vi tilbyder et udfordrende og fleksibelt job i et fagligt inspirerende miljø med fokus på en god arbejdskultur, tværfaglighed og samarbejde, samt gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt.

Du vil blive en del af et dedikeret bygherrerådgivningsfirma med 130 medarbejdere fordelt på tre kontorer i København, Kolding og Aalborg. Vi arbejder i et tværfagligt miljø på tværs af landet, men din daglige arbejdsplads bliver på vores kontor i København. Her vil du blive en del af en afdeling med 21 engagerede kollegaer.

Fællesskab og vidensdeling

På kontoret i København er vi omkring 75 medarbejdere, som sidder i et åbent kontorlandskab, hvor der er plads til sparring, humor og vidensdeling. Vi har kantineordning, massageordning og fælles fredagsmorgenmad.

Der holdes jævnligt faglige og sociale arrangementer, julefrokost og sommerfest samt en fælles udviklingsdag for alle medarbejdere i Kuben Management. Vi har også en aktiv personaleforening, der arrangerer alt fra mountainbiketur og strikkedag til kulturelle indslag.

Hvis du vil vide mere, eller har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Henning Backe på mobil: +45 6124 4263.

Interesseret? Send os en ansøgning eller blot dit CV via knappen til højre ’Søg her’.
Ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om os på www.kubenman.dk

Kuben Management er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed med ca. 130 medarbejdere, der arbejder for en helhedsorienteret by- og boligudvikling, hvor social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed sammentænkes i løsninger, hvor mennesker trives. Derhjemme, på arbejdet og hvor der ellers er behov for rum. Vi har afdelinger placeret i København, Kolding og Aalborg.

Kuben Management er endvidere en del af NRGi-koncernen. NRGi er en landsdækkende energi- og rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Aarhus. Vi er ejet af 230.000 andelshavere og består af 1.600 kompetente og engagerede medarbejdere, som med både hænder og viden bidrager til et grønnere og et mere velfungerende Danmark - på kort og på lang sigt. Over jorden, på jorden, under jorden. Med målrettet arbejde og kompetencer, vil vi bidrage til en grønnere og bedre fremtid. Vi ved, at dedikerede og engagerede medarbejdere er nøglen til at løfte fremtidens udfordringer, og derfor har vi fokus på at bevare en arbejdsplads med høj trivsel og jobtilfredshed.

 Apply for position

Application due
10-05-2024

Start date


Workplace
København

Homepage
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
 
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]