ERFAREN BYGHERRERÅDGIVER TIL BYGGERI I UDFØRSELSFASEN

Vil du være med til at lede fremtidens byggeri i Danmark? Vi har brug for en ny kollega, der kan styre byggerier, der er under opførelse.

Sammen bygger vi fremtiden.

Kuben Management er en af byggebranchens førende bygherrerådgivere, der hvert år bidrager til byggeprojekter med fokus på værdiskabelse og bæredygtighed. Vi leder projekter gennem partnerskaber og tværfagligt samarbejde med en stærk ambition om at integrere økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed. Hos Kuben Management arbejder vi for at skabe et bygget miljø, hvor mennesker kan trives og lykkes, både derhjemme, på arbejde og hvor der ellers er behov for rum.

Mere end blot en bygherrerådgiver.

Vi har brug for at få styrket holdet i udførselsfasen og søger derfor en kollega, som er klar til at lede og drive egne projekter samt at begå sig på byggepladsen. Du bliver bygherrens tætteste samarbejdspartner, og vi ser frem til at kunne byde den rigtige kandidat velkommen.

For at få succes i jobbet forventer vi, at du vil kunne bidrage med systematisk tilgang og en stor ansvarsfølelse, samt:

  • Erfaring med kontrahering af rådgivere og entreprenører samt styring af projekter mht. tid, kvalitet og økonomi
  • Forståelse for økonomiske og forretningsmæssige aspekter i projekter, god kommunikation med kolleger og kunder, og professionel kommunikation med alle involverede parter.
  • Minimum 10 års erfaring fra byggebranchen, med erfaring som entreprenør, rådgiver eller bygherrerådgiver.
  • Gerne erfaringer med kontorbyggeri ud over boligprojekter
  • Erfaring med ledelse af byggeprojekter fra projektering til udførelse og overtagelse af byggeriet.

Uddannelsesmæssigt kan du være uddannet ingeniør, konstruktør, arkitekt eller lignende. Gerne med håndværksmæssig baggrund. Du trives med at have ansvaret for at eksekvere, og du arbejder med et højt ambitionsniveau. Du er god til at have en professionel kommunikation med alle involverede parter på projekterne, og dette afspejles blandt andet i samspillet med dine kollegaer og med kunderne.

Ord fra din nye leder:

”Som bygherrerådgiver i vores team er det vigtigt, at det er naturligt for dig at tage ejerskab over dine projekter og altid udbygger stærke og værdifulde relationer til dine samarbejdspartnere. Du bliver en del af holdet. Derfor er der altid hjælp og sparring at hente fra teamet. Vi har regelmæssige sparringsmøder, hvor vi kan udveksle erfaringer fra byggepladsen, så det er vigtigt, at du har lyst til at dele din erfaring med dine kollegaer.”

Ord fra en af dine kommende kollegaer:

“Vi er et team, der arbejder virkelig tæt sammen, og vi bruger hinandens kompetencer. Der er ingen chef, der ånder dig i nakken, kun bygherre, så du skal kunne gå selvstændigt til værks og styre din egen tid. Jeg valgte Kuben, fordi det er en økonomisk stærk virksomhed, og fordi jeg allerede inden jeg søgte jobbet, vidste, at der er et stærkt sammenhold og gode udviklingsmuligheder,” fortæller din kommende kollega Martin, som er den seneste tilføjelse til holdet.

Frihed under ansvar, stærkt fagligt netværk og udviklingsmuligheder

Vi tror på frihed under ansvar, og vi arbejder altid med en høj grad af tillid. Det betyder, at vores medarbejdere har stor indflydelse på deres egen arbejdsdag og deres egne opgaver. Vi tilbyder et udfordrende og fleksibelt job i et fagligt inspirerende miljø med fokus på en god arbejdskultur, tværfaglighed og samarbejde, samt gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt. Du vil blive en del af et dedikeret bygherrerådgivningsfirma med 130 medarbejdere fordelt på tre kontorer i København, Kolding og Aalborg. Vi arbejder i et tværfagligt miljø på tværs af landet, men din daglige arbejdsplads bliver på vores kontor i København. Her vil du blive en del af en afdeling med 21 engagerede kollegaer, der er målrettet de private investorer, kapitalfonde og pensionskasser.

Fællesskab

På kontoret i København er vi omkring 75 medarbejdere, som sidder i et åbent kontorlandskab, hvor der er plads til sparring, humor og vidensdeling. Vi har en uformel kultur og vi prioriterer trivsel og gode arbejdsforhold højt, ligesom vi altid gør os umage for at tage godt imod nye kollegaer. Vi har kantineordning, massageordning og fælles fredagsmorgenmad.

Der holdes jævnligt faglige og sociale arrangementer, julefrokost og sommerfest samt en fælles udviklingsdag for alle medarbejdere i Kuben Management. Vi har også en aktiv personaleforening, der arrangerer alt fra mountainbiketur og strikkedag til kulturelle indslag.

Hvis du vil vide mere, eller har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Henning Backe på mobil: +45 6124 4263.

Interesseret? Send os en ansøgning eller blot dit CV via knappen til højre ’Søg her’.
Ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om os på www.kubenman.dk

Kuben Management er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed med ca. 130 medarbejdere, der arbejder for en helhedsorienteret by- og boligudvikling, hvor social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed sammentænkes i løsninger, hvor mennesker trives. Derhjemme, på arbejdet og hvor der ellers er behov for rum. Vi har afdelinger placeret i København, Kolding og Aalborg.

Kuben Management er endvidere en del af NRGi-koncernen. NRGi er en landsdækkende energi- og rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Aarhus. Vi er ejet af 230.000 andelshavere og består af 1.600 kompetente og engagerede medarbejdere, som med både hænder og viden bidrager til et grønnere og et mere velfungerende Danmark - på kort og på lang sigt. Over jorden, på jorden, under jorden. Med målrettet arbejde og kompetencer, vil vi bidrage til en grønnere og bedre fremtid. Vi ved, at dedikerede og engagerede medarbejdere er nøglen til at løfte fremtidens udfordringer, og derfor har vi fokus på at bevare en arbejdsplads med høj trivsel og jobtilfredshed.

 Apply for position

Application due
10-05-2024

Start date


Workplace
København

Homepage
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
 
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]