Bliv marketingpraktikant i Transact København

Vil du kickstarte din karriere med en praktik hos Transact - et performancemarketingbureau, der en del af den globale mediebureaukæde Omnicom Media Group? 

Transact søger nemlig praktikanter for efteråret 2024 til vores afdeling i København, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt fællesskab og socialt miljø.

Som praktikant i Transact vil du også komme i berøring med nogle af de største danske og internationale brands.  Med andre ord en oplagt mulighed for at afprøve dine teoretiske kompetencer uden for studiet, få noget praktisk erfaring og opleve, hvordan en kommende karriere i bureaubranchen kan se ud.

Om praktikstillingen
Du får mulighed for at lære fra nogle af branchens dygtigste folk og blive klogere på de grundlæggende discipliner inden for digital marketing, herunder nogle af de nye teknologier og AI-værktøjer, der fylder meget i vores hverdag.

Du kan blandt andet få hands-on erfaring med samt indsigt i organisk søgemaskineoptimering (SEO), betalt søgemaskineoptimering (SEM), betalt annoncering på sociale medier, Web Analytics, tracking og dataaktivering – og helt generelt Performance Marketing som disciplin.

Her er et par eksempler på, hvad du bl.a. kan få mulighed for at nørde med:

 • Omdanne bruger- og markedsdata til stærke indsigter og formidle det i skarpe præsentationer
 • Hjælpe med opsætning, optimering og evaluering af vores kunders kampagner (SEM, Paid Social)
 • Lave tekniske analyser af kunders hjemmesider og optimere deres digitale tilstedeværelse
 • Udarbejde content af høj kvalitet og lave detaljerede søgeordsanalyser
 • Hjælpe dine kollegaer med indsamling af data og udarbejdelse af dashboards
 • Tracke brugernes data og digitale adfærd samt spore konverteringshandlinger

Sådan tilrettelægger vi dit praktikforløb

Din praktikansøgning bliver læst af alle vores directors inden for de forskellige discipliner, så de kan vurdere, hvilken afdeling din profil passer bedst ind i.

Praktikopgaverne kan tilpasses efter dine personlige interesser og kompetencer, og du har således mulighed for at sætte dit helt eget præg på praktikperioden. Sørg derfor for at tydeliggøre dine ønsker i ansøgningen.

Når du starter i praktik hos os, vil vi bestræbe os på at tilrettelægge opgaverne alt efter, hvor du er mest interesseret i udvikle dine kompetencer.

Vi forestiller os, at du er praktikant hos os i 5 måneder.

Din profil
Vi forestiller os, at du har stor lyst på at udfolde din karriere, at du stiller høje krav til dig selv og dine omgivelser – og altid leverer et gennemarbejdet produkt.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en studierelevant baggrund indenfor marketing, kommunikation eller digitale medier – og brænder for dit fag
 • Du er engageret og har et højt personligt drive samtidig med, at du er initiativrig og velformuleret
 • Du har gode analytiske evner og skriver fejlfrit dansk
 • Du er struktureret, detaljeorienteret og pligtopfyldende og går op i at levere høj kvalitet
 • Du har indgående kendskab til Microsoft Word, Excel og PowerPoint

Vi tilbyder
Du bliver en del af et fagligt ambitiøst og sjovt arbejdsmiljø, hvor du vil lære noget nyt næsten hver dag og få indblik i bureaubranchen. Vi kan tilbyde:

 • Et udfordrende og lærerigt praktikforløb i et af Danmarks førende mediebureauer
 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks største annoncører
 • Et inspirerende arbejdsmiljø med engagerede og talentfulde kolleger
 • Mulighed for at udvide dit netværk og opbygge erfaring inden for digital markedsføring
 • Mulighed for at blive en del af en ung og dynamisk virksomhed med mange sociale arrangementer, såsom fredagsbarer, firmafodbold, padel tennis m.m.
 • Gratis frokostordning, drikkevarer og snacks på kontoret hver dag
 • Gode muligheder for efterfølgende studiejob eller fastansættelse. Eksempelvis er 2 af vores 4 seneste praktikanter fra 2023 blevet ansat efterfølgende.

Vil du være med?
Hvis du kan se dig selv som vores nye praktikant, glæder vi os til at høre fra dig hurtigst muligst. Praktikforløbet er ulønnet. Vi indkalder til samtaler løbende og forbeholder os retten til at fjerne opslaget før ansøgningsfristens udløb, såfremt vi har fundet den rette kandidat.

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Director, Transact København, Asger Storebjerg på 38 14 57 00.

 

Omnicom Media Group er en del af et hastigt voksende internationalt netværk, der rådgiver virksomheder om blandt andet digitale forretningsstrategier, markedsføring, media, markedsanalyse og effektmålinger. I Danmark tæller vi over 200 af mediabranchens dygtigste medarbejdere, og du bliver en del af en entreprenant og meget fagligt drevet organisation med en udpræget vinderkultur og store ambitioner. Du bliver kollega i en særdeles dynamisk og succesfuld virksomhed i en branche, som er i rivende udvikling.
Omnicom Media Group er en del af et hastigt voksende internationalt netværk, der rådgiver virksomheder om blandt andet digitale forretningsstrategier, markedsføring, media, markedsanalyse og effektmålinger. I Danmark tæller vi over 200 af mediabranchens dygtigste medarbejdere, og du bliver en del af en entreprenant og meget fagligt drevet organisation med en udpræget vinderkultur og store ambitioner. Du bliver kollega i en særdeles dynamisk og succesfuld virksomhed i en branche, som er i rivende udvikling.

Transact er lokalt til stede i København og Aarhus, men vi er samtidig også en del af Omnicom Media Group Inc., som er en global virksomhed med 70.000 ansatte der arbejder med marketing, kommunikation og reklame. Vores fællesskab giver os adgang til de bedste specialister i hele verden og uvurderlige relationer til de største medie- og teknologivirksomheder såsom Google, Facebook og Amazon.

Facebook - klik her

Hjemmeside - klik her

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 31-12-2025
Tiltrædelsesdato: 

Arbejdssted:
København
Del
Kontakt os

Asger Storebjerg 
Managing Director, Transact København
+45 38 14 57 00