Prøv kræfter med strategi og forbrugerindsigt for nogle af Danmarks største brands

Bliv praktikant hos Annalect i Aarhus

Skal du i praktik og gerne vil være en del af et fagligt stærkt fællesskab, prøve kræfter med opgaver for nogle af Danmarks største brands og være en del af en organisation, der lægger stor vægt på det Sociale? Hos Annalect i Aarhus søger vi en praktikant der brænder for at arbejde med analyse, forbrugerindsigter og strategi inden for marketing.
 

Om stillingen...

Annalect er en del af den globale mediebureaugruppe Omnicom Media Group og specialiserer sig inden for technologi, data og analyse, som vi omsætter til rådgivning og strategi for vores kunder. Som praktikant hos Annalect bliver du en del af vores Consumer Insights team i Aarhus, som beskæftiger sig med at analysere og forstå brands og forbrugere igennem kvalitative og kvantitative metoder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af…

 • Hjælpe med at designe og gennemføre kvalitative og kvantitative analyser for vores kunder – f.eks. spørgeskemaanalyser.
 • Strukturere, analysere og formidle kvantitative data.
 • Udarbejdelse af rapporter f.eks. målgruppeanalyser, brandanalyser og kampagneevalueringer.
 • Diverse ad hoc opgaver.

 

Om dig…

Vi forestiller os, at du har stor lyst på livet og din karriere. At du kan tage stort selvstændigt ansvar for dine opgaver og har sans for at levere et gennemarbejdet produkt. Derudover forestiller vi os at:

 • Du tager en relevant uddannelse inden for f.eks. kommunikation, markedsføring, erhvervsøkonomi eller lign.
 • Du trives med at arbejde med tal og store datasæt.
 • Du har sans for detaljen og øje for at trække spændende indsigter ud af store mængder data.
 • Du brænder for medier, kommunikation og marketing.
 • Du er stærk i Excel og har et godt kendskab til Word og PowerPoint.

 

Vi tilbyder...

Du bliver en del af et fagligt ambitiøst og sjovt arbejdsmiljø, med masser af muligheder for at lære nyt. Hos os bliver du en del af et team, hvor der både er plads til tæt sparring, ro og fordybelse samt en let og åben omgangstone. Du vil derudover få et solidt indblik i bureaubranchen og alle dens facetter. Vi desuden tilbyder:

 • Et udfordrende og lærerigt praktikforløb hos et af Skandinaviens førende analysebureauer.
 • Mulighed for at være en vigtig del af teamet og tage ansvar og bidrage til flere forskellige typer af kundevendte opgaver.
 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks største brands og annoncører.
 • Et inspirerende arbejdsmiljø med engagerede, talentfulde kolleger og medpraktikanter.
 • Mulighed for at blive en del af en ung og dynamisk virksomhed med mange sociale arrangementer, såsom fredagsbarer, bordfodbold, padel, kreaklub, øl-, ost- og vinsmagning samt Kvartalets Sport – og meget mere.

 

Vil du være med?
Vi søger praktikanter til opstart til august 2024 og vi er fleksible i forhold til de forpligtelser, du har på dit studie. Praktikken er ulønnet. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt da vi vil lukke jobopslaget når vi har fundet de rette kandidater.

Henvendelser om jobbet kan sendes til Morten Bondrup Petersen på morten.petersen@annalect.com
Omnicom Media Group er en del af et hastigt voksende internationalt netværk, der rådgiver virksomheder om blandt andet digitale forretningsstrategier, markedsføring, media, markedsanalyse og effektmålinger. I Danmark tæller vi over 200 af mediabranchens dygtigste medarbejdere, og du bliver en del af en entreprenant og meget fagligt drevet organisation med en udpræget vinderkultur og store ambitioner. Du bliver kollega i en særdeles dynamisk og succesfuld virksomhed i en branche, som er i rivende udvikling.

I Annalect arbejder vi med kunder på tværs af alle typer industrier, og vi hjælper dem med at tage beslutninger indenfor marketinginitiativer, forretningsspørgsmål og salgsforudsigelser.
Gennem de sidste 20 år har vi udviklet og forfinet vores suite af analytiske konsulent-beslutningsstøttesystemer, som alle er skræddersyet på baggrund af flere statistiske metoder. Dette er for, at vi på bedste vis kan supportere vores kunders beslutningstagen.

Vi er 55 specialister fordelt på vores lokationer i henholdsvis København og Aarhus, samtidig med, at vi er del af et større internationalt netværk (Omnicom Media Group), der består af en række mediabureauer og specialistenheder.

I Danmark har vi 250 kollegaer i Omnicom Media Group. I verden har Annalect mere end 1000 medarbejdere.

Hjemmeside - klik her

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 31-07-2024
Tiltrædelsesdato: 

Arbejdssted:
Aarhus
Del
Kontakt os

Morten Bondrup Petersen