Dygtig kommunikatør til alsidigt studiejob

Har du talent for kommunikation og digitale medier? Og vil du medvirke til at løfte danske virksomheders interesser i den offentlige debat? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Dansk Arbejdsgiverforening.

Du skal bidrage til, at DA fremstår med en tydelig profil på vores hjemmeside og sociale medier. Det skal stå klart for alle relevante aktører, hvad der er vigtigt for danske virksomheder netop nu, og hvordan DA vil bidrage til at løse de aktuelle udfordringer. Du skal have lyst til og talent for at arbejde med kommunikation i mange forskellige udformninger, og du skal både kunne lide at forfine detaljer på hjemmesiden og byde kreativt ind på SoMe-opslag samt video- og podcast-produktion.

Hvad skal du konkret arbejde med?

 • Du skal hjælpe med at opdatere og vedligeholde vores hjemmeside.
 • Du skal hjælpe med at overvåge og analysere vores digitale medier.
 • Du skal skrive tekster til SoMe og hjemmesiden.
 • Du skal tænke kreativt og evt. medvirke til at producere/redigere video og podcasts.
 • Du skal redigere billeder og grafisk design i fx Canva eller lign.
 • Diverse administrative opgaver.

Om os
Vi er et team på fem inklusive dig i DA’s enhed for Presse og medier, som har ansvaret for DA’s presseindsats, hjemmeside og sociale medier. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i resten af DA om at sikre en klar og stærk profil for DA i offentligheden. Vi har et velfungerende team, hvor vi sætter en ære i at skabe gode resultater sammen og have det sjovt samtidig på en behagelig og fleksibel arbejdsplads.

Om dig

 • Du er under uddannelse – formentlig inden for kommunikation, medier eller IT.
 • Under alle omstændigheder har du flair for kommunikation, IT og sociale medier.
 • Vi er så glade for vores afgående studentermedhjælper, Julie, som har været her i hele fire år. Så trofast behøver du ikke være, men det vil være en fordel, hvis du har mindst to år tilbage af dit studie.
 • Du er ansvarsbevidst og kreativt tænkende.
 • Du kan både arbejde selvstændigt og som en del af et team. og du bidrager med godt humør og en åben tilgang til arbejdspladsen og kollegerne.
 • Du har lyst til et spændende og alsidigt studiejob 15-20 timer om ugen, som fordeles efter nærmere aftale på to eller tre dage om ugen.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning vedlagt cv og andre relevante bilag via linket, så vi har den senest onsdag den 13. december. Vi vurderer ansøgningerne løbende, så du er meget velkommen til at sende en ansøgning hurtigt. Tiltrædelse er senest den 1. februar 2024.

Hvis du har spørgsmål, eller bare gerne vil høre mere, er du velkommen til at kontakte kommunikationsrådgiver og digital redaktør Jan Klint Poulsen, jkpo@da.dk / 2920 0267, eller presse- og mediechef Søren Kudahl, sku@da.dk / 2338 4211.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dansk Arbejdsgiverforening er de danske private arbejdsgiverorganisationers hovedorganisation for arbejdsmarkedsforhold. Som interesseorganisation er det DA's formål at koordinere overenskomstforhandlingerne og påvirke de politiske beslutningsprocesser, så virksomhedernes konkurrencekraft og adgang til kvalificeret arbejdskraft er størst mulig. Godt 25.000 virksomheder er medlem af en af DA’s medlemsorganisationer. Vi lægger vægt på samarbejde, et stærkt fagligt og socialt fællesskab samt løbende udvikling af den enkeltes kompetencer. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone i organisationen.

Kontakt oss

Søren Kudahl 
Presse- og mediechef
23384211
 
 
 

Apply for position


Søknadsfrist

13-12-2023

About the position

Workplace København

MapsShare