Personskyddsväktare - Heltid

PERSONSKYDDSVÄKTARE TILL TEMPEST RISK SOLUTIONS - STOCKHOLM OCH SÖDRA SVERIGE

Tempest Risk Solutions levererar särskilda säkerhetstjänster över hela världen med fokus på verksamhetsskyddsrådgivning, säkerhetsskyddsrådgivning, utredningstjänster och personsäkerhet med operativt personskydd. Företaget har över 15 års erfarenhet av att leverera dessa högkvalitativa tjänster.

Till vår avdelning för Personskydd inom Tempest Risk Solutions söker vi nu flera drivna och engagerade Personskyddsväktare till uppdrag främst inom Stockholm och södra Sverige. Du blir en del av en stor personskyddsavdelning med sammansvetsade kollegor. Våra klienter spänner sig från offentlig förvaltning, multinationella företag till privatpersoner som lever med en generell eller riktad hotbild.

För att verka inom Tempest Risk Solutions (TRS) måste du ha en hög professionalism, en hög servicegrad och kunna verka för laget. Du måste vara balanserad i dina säkerhetsriskbedömningar och förstå att det är klienten som sätter riskaptiten baserat på våra råd. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet/tempoväxling där vardagen kan variera från en lugnare stationering till ett fartfyllt resande. Arbetstiderna inom personskyddet kan variera men vi eftersträvar en harmonisk arbetsplats. Arbetet är en livsstil!

Att arbeta med personskydd i ett privat företag kräver ett grundläggande affärsmannaskap; att du är uppdaterad om konkurrenter och branschtrender, identifierar affärsmöjligheter, samt är kostnadsmedveten och beaktar vinst, förlust och mervärde för både TRS och Klienten.

Inom TRS finns möjligheten att vidareutvecklas inom personskyddet, personsäkerhetsarbetet generellt eller andra analytiska tjänstegrenar. Det är bara du och ditt driv som sätter gränsen!

 

Kvalifikationer

 • Du innehar B-körkort och mycket god körvana.
 • Godkänd utbildning som Personskyddsväktare.
 • Minst 1 års aktiv erfarenhet av arbete som Personskyddsväktare.
 • Du skall tala och skriva Svenska samt Engelska obehindrat.
 • Du är ostraffad, drogfri, har god fysik samt uppfyller övriga krav för att kunna bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i bevakningsföretag.

 

Meriterande

 • Utbildning inom HAS, OC, traumasjukvård eller expanderbar batong är meriterande.
 • Språkkunskaper utöver svenska och engelska.
 • Erfarenhet från Polisen eller Försvarsmakten är meriterande men ingen förutsättning. Vi ser på din personliga profil som helhet
 • Andra utbildningar och/eller erfarenhet från övriga delar av säkerhetsbranschen eller myndighet kan vara meriterande
 • Erfarenhet av arbete med service och/eller kundrelation är mycket meriterande
 • På TRS eftersträvar vi en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna kvinnliga sökande.

 

Uppfyller du ovan kriterier och söker en driven arbetsplats under ständig utveckling ber vi dig ansöka redan idag. Bifoga CV och ett personligt brev som beskriver dig själv, dina praktiska erfarenheter och din ambition de kommande åren.

Frågor hänvisas till: career@tempestsecurity.com

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 2024-04-30
Tiltrædelsesdato: 


Spørsmål om stillingen