Ordningsvakter Farsta Centrum

Ordningsvakter Farsta Centrum

Vi söker ordningsvakter för tjänstgöring på heltid samt deltid i Farsta Centrum.

Vi söker dig som kan bidra till Farsta Centrums vision som är att vara det självklara valet för shopping och möten för alla i södra Stockholm. Bevakningspersonalens arbetsuppgift är att skapa service, säkerhet och trygghet till hyresgäster, medarbetare, kunder, besökare och entreprenörer i Farsta centrum. Ordningsvakternas främsta prioritet är att vara synliga i publika utrymmen och genom synlighet och närvaro förebygga ordningsstörande och öka den upplevda tryggheten. Förmågan att skapa trygghet via god säkerhet och ett bra samarbete med beställaren och övriga som arbetar i Farsta Centrum värderas högt.

Vi söker dig som arbetar med stor medkänsla och respekt gentemot dina medarbetare och som älskar att ge det lilla extra för kunden och kundens kunder.

Vi söker dig som;

- Är utbildad ordningsvakt med giltigt förordnande
- Är laglydig, ostraffad, drogfri och har ordnad ekonomi
- Är godkänd av länsstyrelsen för arbete i auktoriserat bevakningsföretag
- Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift

Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket kommer ha en avgörande betydelse för denna tjänst.

Du som söker;

- Är ärlig, kommunikativ och prestigelös
- Har hög social kompetens, är utåtriktad och hjälpsam
- Älskar att överträffa förväntningar på service
- Är punktlig, pålitlig och noggrann
- Har god fysik och ett vårdat yttre

Meriterande är:

- Övriga för branschen intressanta utbildningar såsom brandutbildningar
- Kunskap i larmhantering samt andra tekniska system

- B-körkort
- Engelska i tal och skrift
- Övriga språkkunskaper

 

Uppdraget påbörjas den 1 april varpå tillträde sker enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi rekryterar löpande varför tjänsterna kan komma att bli tillsatta före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan där du med fördel laddar upp för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, CV samt ett personligt brev där du berättar varför du passar för denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Tempest Security AB är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland, Norge och Turkiet. Aktien handlas på Nasdaq First North Premier. 
Application due
2024-03-13

Start date


Work hours
Heltid samt deltid

Position category


Position type
Ordningsvakt

Workplace


Contact
Joakim Orning 
072-566 42 86
Andy Madani 
Driftchef
 
 
Follow us