Rättsmedicinalverket i Göteborg

Reception/Bevakningscentral hos Rättsmedicinalverket i Göteborg

Vi söker för närvarande flera medarbetare till Rättsmedicinalverket i Göteborg. Som medarbetare kommer du att ha en central roll i kundens säkerhetsstruktur. För att trivas och lyckas i denna position värdesätter vi att du är lösningsorienterad, trivs med att arbeta självständigt, har höga arbetsambitioner och uppmärksamhet för detaljer.

Arbetsuppgifterna är dygnet runt och vi rekryterar därför både för dag- och nattskift. Dina primära ansvarsområden kommer att inkludera övervakning av bevakningsmonitorer, hantering av larm, agerande som portvakt samt ansvar för rapportering och andra förekommande uppgifter på bevakningscentralen.

Vi söker dig med minst gymnasiekompetens eller motsvarande, som är utbildad väktare VU1 och VU2, samt har mycket god kommunikationsförmåga på svenska, både muntligt och skriftligt (ytterligare språkkunskaper är meriterande). Ansvarsfullhet, noggrannhet och uppmärksamhet är viktiga egenskaper, tillsammans med ett lugnt, metodiskt arbetssätt och en stark medvetenhet om säkerhet.

För att passa in i rollen bör du även ha god datavana och vara en skicklig administratör. Att vara utåtriktad, trevlig och hjälpsam är av stor vikt, och tjänsten kräver förmåga att hantera komplexa arbetssituationer och prioritera effektivt, då det kan förekomma många samtidiga händelser. Erfarenhet från tidigare arbete på bevakningscentral eller liknande tjänster är en fördel.

Utöver dessa kvalifikationer förväntar vi oss att du är ostraffad, drogfri och har god fysisk hälsa. Du bör också kunna relatera till och identifiera dig med våra värdeord: Långsiktighet, Innovation och Närhet.

På Tempest är vi dedikerade till att bedöma personlig lämplighet i varje rekrytering. Våra framgångar bygger på nära samarbete med kunden och en noggrann samt professionell matchning mellan objekt och medarbetare.

Tempest Security AB är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland, Norge och Turkiet. Aktien handlas på Nasdaq First North Premier. 
Application due
2024-03-08

Start date


Work hours
enligt överenskommelse

Position category
Heltid

Position type
Väktare

Workplace


Contact
Anders Altsund 
Platschef
072-223 72 95
 
 
 
Follow us