Sommarvikarier

Tempest söker sommarvikarier

När våra duktiga medarbetare har semester i sommar behöver vi ett gäng duktiga vikarier! Vi söker väktare, ordningsvakter, skyddsvakter, larmoperatörer och civila receptionister som kan arbeta under perioden juni-augusti. Är det du?

Vi söker dig som är lite av en social kameleont med stor förmåga att passa in oavsett miljö.  Du hanterar alla eventuellt uppkomna situationer med stor diskretion och finess och ditt arbete präglas av professionalism. Och framförallt drivs du av att leverera service i världsklass!

Vi söker dig som;

- Är utbildad väktare/ordningsvakt/skyddsvakt och/elller dig som vill arbeta civilt i reception eller i larmcentral
- Är laglydig, drogfri och har ordnad ekonomi
- Är godkänd av länsstyrelsen för arbete i auktoriserat bevakningsföretag
- Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift

Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket även kommer att ha betydelse när vi söker sommarvikarier.

Du som söker;

- Är ärlig, kommunikativ och prestigelös
- Har hög social kompetens
- Är serviceminded och hjälpsam
- Är punktlig, pålitlig och noggrann

Meriterande är:

- Övriga för branschen intressanta utbildningar
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av CCTV/kameraövervakning
- Kunskap i larmhantering samt andra tekniska system
- Tidifare erfarenhet av arbete i reception
- Tidigare erfarenhet av arbete i larmcentral
- B-körkort
- Engelska i tal och skrift
- Övriga språkkunskaper

Lön enligt kollektivavtal. Då dessa tjänster är vikariat över sommaren erbjder vi i första hand visstidsanställning med tidsmått med tillträde snarast möjligt. Vi rekryterar löpande varför tjänsterna kan komma att bli tillsatta före sista ansökningsdag.

I samband med ansökan laddar du upp för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, eventuellt ordningsvaktsförordnande, giltig legitimation samt ett personbevis för anställning ifrån Skatteverket. Det hämtar du ifrån Skatteverkets hemsida med hjälp av ditt bank-ID.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tempest Security AB är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland, Norge och Turkiet. Aktien handlas på Nasdaq First North Premier. 
Application due
2024-05-31

Start date


Work hours
enligt överenskommelse

Position category
Sommarvikarier

Position type

Workplace


Contact
Joakim Orning 
072-566 42 86
 
 
 
Follow us