Skyddsvakt med inriktning mot operatör

Skyddsvakt SVT/SR med inriktning mot operatör.

 

Är du redo för en spännande roll som skyddsvakt med inriktning mot operatörsarbete hos SVT/SR? Vi söker efter dig som har erfarenhet av att arbeta inom BVC eller motsvarande. Som operatör är det avgörande att du är noggrann, tekniskt kunnig och har en hög stresstålighet.

Den rätta kandidaten kommer att erbjudas utbildning för att säkerställa att du är fullt förberedd för rollen. Det är dock viktigt att understryka att denna tjänst innebär att bära vapen, så förmåga att hantera detta ansvar är nödvändigt.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team av professionella och dedikerade skyddsvakter.

Tempest Security AB är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland, Norge och Turkiet. Aktien handlas på Nasdaq First North Premier. 
Application due
2024-08-31

Start date


Work hours
enligt överenskommelse

Position category
enligt överenskommelse

Position type
Skyddsvakt

Workplace


Contact
Stefan Olsson 
Gruppledare
 
 
 
Follow us