Skyddsvakt med inriktning mot receptionsarbete

Är du intresserad av att arbeta som skyddsvakt med fokus på reception hos SVT/SR?

Vi söker efter kandidater med erfarenhet av arbete inom reception eller liknande miljöer. Noggrannhet, god teknisk kompetens och förmåga att hantera höga stressnivåer är avgörande egenskaper för denna roll.

Den perfekta kandidaten kommer att erbjudas noggrann utbildning för att säkerställa fullständig beredskap. Det är viktigt att notera att denna position innebär vapenbärande, vilket kräver att man kan hantera detta ansvar på ett ansvarsfullt sätt.

Ansökan: Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du besitter de kvalifikationer som krävs för att bli en del av vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team av professionella och engagerade skyddsvakter.

 

 

Tempest Security AB är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland, Norge och Turkiet. Aktien handlas på Nasdaq First North Premier. 
Application due
2024-07-31

Start date


Work hours
enligt överenskommelse

Position category
enligt överenskommelse

Position type
Skyddsvakt

Workplace


Contact
Stefan Olsson 
Gruppledare
 
 
 
Follow us