Praktikant august 2024 Fyn og Jylland
Leder du efter en praktikplads til august 2024, så søg allerede nu. Vi har projekter af forskellig karakter men ens for dem alle er, at alle vores projektfolk gør alt hvad de kan, for at give dig den mest lærerige tid på dit studie.

Nordstern er Danmarks førende ejendomsudvikler og totalentreprenør. Vi bygger og renoverer mere end nogen anden aktør og er dedikerede til at skabe en bedre fremtid for Danmark gennem vores byggerier.

I Nordstern er vi et HOLD. Med vores værdier som fundament, stræber vi efter at være en virksomhed, der har Hensyn og Ordentlighed i centrum, Lytter til alle interessenter og er Dedikeret til og tager ejerskab på vores projekter.

Vores succes skyldes vores dedikerede team på ca. 500 medarbejdere, hvoraf mange er medejere af virksomheden. Hver enkelt medarbejder gør dagligt en positiv forskel inden for sit eget ansvarsområde, og sammen forbedrer vi dansk byudvikling, byggeri og renovering.

Som ansvarlig ejendomsudvikler og løsningsorienteret totalentreprenør stræber vi efter at finde de bedste og mest bæredygtige løsninger for vores kunder og går langt for at imødekomme deres behov. Vores bæredygtige engagement er ikke kun rettet mod klima og miljø. Vi gør en indsats for at udvikle vores medarbejdere, uddanne den næste generation og sikre sundhed, sikkerhed og trivsel for både egne medarbejdere og samarbejdspartnere på vores byggerier.

Nordstern ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

 

 
Søknadsfrist: 05-07-2024
Arbejdssted: Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark
Stillingstype: Byggeri

Kontakt oss

Rikke Ebbesen 
HR partner
 
 
 

Apply for position
Share/Print


Følg oss