Bussförare på 100% till Frövi

Bergkvarabuss söker förare på 100% till Frövi!

Vi söker nu efter kompetenta förare som brinner för service och som älskar att köra buss. Vi söker efter flera tillsvidaretjänst på 100% samt ett antal behovsanställda.  

Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB).  Du brinner för branschen och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.

God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.

Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra linjetrafik hos oss är välkommen att söka!

Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdagen. 

 

Välkommen med din ansökan!Bergkvarabuss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska kollektivtrafiken. Vi bedriver busstrafik och spårburen trafik inom upphandlad kollektivtrafik samt skoltrafik och kommersiell linje- och beställningstrafik med buss. I vår verksamhet ryms även all typ av fordonsservice för tunga nyttofordon. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: bergkvarabuss.seAbout the position

Workplace
Frövi
Work hours
Heltid

Spørsmål om stillingen

Heino Lindberg 
Driftchef Mälardalen
079-585 00 49