Fordonstekniker

Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 12 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon. Verkstaden i Länna växer och nu söker vi fordonstekniker till kvällsskiftet. Depån är  bemannad måndag-fredag kl.06:00-22:00.

Vad vore det om du fick möjligheten att arbete i en topprenoverad verkstad? I så fall är vår anläggning i Länna något för dig! Våra trevliga kunder kommer från våra syskonbolag med även många externa kunder som kommer till oss i båda bussar och lastbilar. Det pågår en förändring inom bussbranschen där allt fler fordon blir eldrivna. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon. Vill du vara med på vår resa?

Din arbetsroll
Våra fordonstekniker arbetar med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Som medarbetare på Mekka Service är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa kunden och den interna kunden, Bergkvarabuss som utför trafik i området. Att trafiken ska kunna flyta på ett obehindrat sätt är ett viktigt uppdrag och som fordonstekniker behöver man kunna hitta snabba och effektiva lösningar där kvalitet och säkerhet är av högsta prioritet. Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet.

Din profil
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att prioritera och självständigt lösa problem.

Vi söker dig som har:

- Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå, eller motsvarande. Alternativt erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller andra tunga fordon

- B-körkort

- Mycket god datorvana

Det är meriterande om du har:

- C- och/eller D-körkort

- Kunskap eller kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens.

 

Klicka här för att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!

 

Sista ansökningsdag
Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan.Mekka Service ingår i koncernen Mekka Traffic Group som verkar inom den svenska kollektivtrafiken. Vi är en serviceorganisation för tunga fordon som servar och reparerar koncernens fordonsflotta och också tar emot externa kunder.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: mekkaservice.seAbout the position

Workplace
Stockholm
Work hours
Kvälls/Nattskift

Spørsmål om stillingen

Fredrik Langen 
Verkstadschef
08-556 688 11
072-092 37 79