Bussförare skolskjuts

Traveller Buss är en stor aktör inom skolskjuts och vi söker nu flera duktiga och engagerade chaufförer som är intresserade av att köra skolbuss på Ekerö!

Ekeröbussarna utgår från Ekerö så därför så ser vi helst att du bor på Ekerö med omnejd. 

Förutom de formella krav som finns såsom D-körkort samt YKB vill vi att du har empati och förståelse för barn från förskoleålder till tonåringar, tycker om att köra buss på slingrande vägar och har god kommunikativ förmåga samt behärskar svenska språket. Då du arbetar med barn krävs ett utdrag ur belastningsregistret. För att kunna utföra ditt uppdrag på allra bästa sätt kommer du att få intern utbildning i evakuering, i vissa fall lift, trygg skolresa och andra viktiga kunskaper.

Tjänsterna avser delade turer, vilket innebär minst tre timmar morgon och minst tre timmar eftermiddag. Ibland kan en arbetsdag också bli längre, men alltid minst tre timmar betalning förmiddag respektive eftermiddag med uppehållstid däremellan.

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.

Tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Tjänsterna avser behovsanställningar. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Traveller Buss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska kollektivtrafiken. Vi bedriver busstrafik och spårburen trafik inom upphandlad kollektivtrafik samt skoltrafik och kommersiell linje- och beställningstrafik med buss. I vår verksamhet ryms även all typ av fordonsservice för tunga nyttofordon. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: travellerbuss.se 

 About the position

Workplace
Ekerö
Work hours
Vid behov

Spørsmål om stillingen

Daniel Brinck 
Driftchef
Daniel.Brinck@bergkvarabuss.se
Jeanette Pettersson 
Personalledningschef
+46 79 14 32 680