Bussförare till uppdrag inom beställningstrafik

Traveller Buss söker nu efter flera serviceinriktade bussförare till nya kommande uppdrag inom beställningstrafiken!

Traveller Buss är idag en av de största aktörerna inom beställningstrafik i Stockholmsområdet. Bolaget har vunnit nya, spännande uppdrag inom beställningstrafiken och söker nu efter flera drivna och erfarna förare som vill arbeta med våra nya kunder inom beställningstrafiken. Som förare är du ansiktet utåt för vårt bolag och det är viktigt att du delar våra värdeirngar - Personligt engagera, Proaktiva samt Professionella. I din roll som bussförare möter du en mängd olika grupper som har olika ändamål med sin resa. Hos oss är uppdragen högst varierande och den ena turen är inte den andra lik, både med anledning av de olika destinationerna och uppdragen, men också eftersom det är olika grupper av människor. I varje möte med resenärerna är det viktigt med hög servicenivå - din insats är avgörande för resenärernas upplevelse! Självklart är säkerhet allra viktigast och att du framför fordonet tryggt och säkert. 

För att passa i rollen tror vi att du brinner för kundrelationer och service samt att du är en van bussförare. Du har självklart formell utbildning inom buss (D-kort och YKB). God svenska är också en förutsättning för att klara av jobbet.

Anställningarna avser behovsanställningar. Stationeringsort är Länna. Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan! Traveller Buss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska kollektivtrafiken. Vi bedriver busstrafik och spårburen trafik inom upphandlad kollektivtrafik samt skoltrafik och kommersiell linje- och beställningstrafik med buss. I vår verksamhet ryms även all typ av fordonsservice för tunga nyttofordon. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: travellerbuss.se 

 About the position

Workplace
Länna
Work hours
Deltid

Spørsmål om stillingen

Daniel Brinck 
Driftchef
Daniel.Brinck@bergkvarabuss.se
Jeanette Pettersson 
Personalledningschef
+46 79 14 32 680