Bussförare till Ängelholm med omnejd

Bergkvarabuss söker nu efter fler duktiga och positiva bussförare till vårt linjetrafikuppdrag i Nordvästra Skåne. Tjänsterna avser behovsanställningar på någon av våra depåer; Ängelholm, Helsingborg, Klippan, Örkelljunga eller Båstad. 

På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Bergkvarabuss trafikerar idag avtalet Ängelholm City, vilket innebär trafik i Ängelholm, Helsingborg, Klippan, Örkelljunga och Båstad. 

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.

God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. Stationeringsorten är en utav våra depåer inom Nordvästra Skåne: Ängelholm, Helsingborg, Klippan, Örkelljunga och Båstad. 

Intervjuer och urval kommer ske löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan!Bergkvarabuss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska kollektivtrafiken. Vi bedriver busstrafik och spårburen trafik inom upphandlad kollektivtrafik samt skoltrafik och kommersiell linje- och beställningstrafik med buss. I vår verksamhet ryms även all typ av fordonsservice för tunga nyttofordon. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: bergkvarabuss.seAbout the position

Workplace
Ängelholm, Helsingborg, Örkelljunga, Klippan eller Båstad
Work hours
Behov

Spørsmål om stillingen

Roger Mattsson 
Förarcoach
+46 431 44 50 22