Reservdelsansvarig Malmö

Har du ett brinnande intresse för reservdelar och lagerlogistik och söker en roll där du har stor möjlighet att påverka verksamheten då kan denna tjänst vara något för dig. Vi på Mekka Service söker nu en Reservdelsansvarig till vårt verkstadslager i Malmö, som vill vara med att utveckla och bidra till fortsatt tillväxt, goda resultat och nöjda kunder.

 

Inom bussbranschen finns några av landets framtidsyrken, däribland mekaniker till verkstäderna. Samtidigt sker det en stor teknikutveckling inom branschen där allt fler fordon blir eldrivna eller går på andra mer miljövänliga bränslen. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon. Detta ger i sin tur nya utmaningar och möjligheter för verkstäderna. Har du ett fordons- och teknikintresse, vill du inte missa denna resa!

 

För Skånes vägnar, ansvarar och kör Bergkvarabuss, som är vår interna kund, cirka 350 bussar runt om i regionen. Med säkerheten först, ska bussarna rulla i trafik dygnets alla timmar och därför krävs det att dem står så kort tid som möjligt i våra verkstäder. Därför söker vi nu en Reservdelsansvarig som kan stötta våra duktiga tekniker i vår verkstad i Malmö.

 

Din arbetsroll

I rollen som Reservdelsansvarig för kvällsskiftet har du ett tätt samarbete med många kollegor för att säkerställa att fortsatt leverans kan ske på kvällsskiftet. Du jobbar framförallt nära med teamledaren för kvällsskiftet samt är lagerchefens förlängda arm när denna inte är på plats, allt för att hjälpa till att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans. Du ansvarar för att säkerställa snabba och kvalitetssäkra utleveranser till kund enligt uppsatta mål. I kombination med den rollen ser vi också en fördel med att du kan göra en del mindre mekjobb.

 

Arbetsuppgifter:

- Driva utveckling och förbättring av lagret

- Delta och bidra i arbetsmiljöprojekt i verkstaden

- Säkerställa att uppsatta mål och behov uppnås

- Kundkontakt med leverantörer och kunder

- Säkerställa att lagret har rätt material tillgängligt

- Beställa reservdelar

- Aktivt delta i det operativa arbetet på lagret

- Göra mindre mekjobb för att avlasta verkstaden

 

Arbetstider: Vecka 1, mån-tors kl.14:00 - 01:00, sön kl.15:00-01:00 samt vecka 2, mån-ons kl. 16:00-01:00

 

Din profil

Vi tror att du som söker motiveras av utmaningar, har en god strukturell förmåga och drivkraft. Vi tror också att du har en bakgrund från att meka med fordon men nu vill växla över till att jobba med reservdelar. Du brinner för att driva verksamheten framåt och tillsammans med dina kollegor öka försäljning och lönsamheten på verkstaden. Du trivs i en roll där du är en i gänget och arbetar tillsammans med medarbetarna och du har en förmåga att motivera personalen och skapa större trivsel på arbetsplatsen samtidigt som du inte är rädd för att säga ifrån. Din strukturella förmåga med ordning och reda och förmåga att tänka flera steg framåt skapar förutsättningarna för att verksamheten ska nå uppsatta mål. Du är en naturlig ledare som skapar engagemang och har förmågan att låta folk växa.

 

Utöver rätt personlighet så söker vi dig som har:

- Erfarenhet från fordonsteknisk bransch

- Erfarenhet av att vara med och utveckla en verksamhet med goda resultat

- B-körkort

- God datorvana och systemförståelse, då den digitala tekniken är en förutsättning

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Det är fördelaktigt om du har:

- Truckkort

 

Klicka här för att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!

 

 

Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan.

 

Välkommen med din ansökan.

 Mekka Service ingår i koncernen Mekka Traffic Group som verkar inom den svenska kollektivtrafiken. Vi är en serviceorganisation för tunga fordon som servar och reparerar koncernens fordonsflotta och också tar emot externa kunder.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: mekkaservice.seAbout the position

Workplace
Malmö
Work hours
Kvällsskift

Spørsmål om stillingen

Thomas Brandt 
Verkstadschef