Reservdelsansvarig Skogås

Har du ett brinnande intresse för reservdelar och lagerlogistik och söker en roll där du har stor möjlighet att påverka verksamheten? Då vill vi att du läser vidare och söker tjänsten!

På Traveller Buss omges du av härlig team-anda och kollegial atmosfär. Här möts du dagligen av nya, spännande utmaningar och har möjlighet att utvecklas i takt med företaget. För oss är du som medarbetare ovärderlig.

Inom bussbranschen finns några av landets framtidsyrken, däribland mekaniker till verkstäderna. Samtidigt sker det en stor teknikutveckling inom branschen där allt fler fordon blir eldrivna eller går på andra mer miljövänliga bränslen. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon. Detta ger i sin tur nya utmaningar och möjligheter för verkstäderna. Har du ett fordons- och teknikintresse, vill du inte missa denna resa!

Din arbetsroll

Rollen som reservdelsansvarig är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för fordon. Du har ansvar för lagrets ekonomi, att rätt material är tillgängligt och att säkerställa snabba och kvalitetssäkra utleveranser till kund enligt uppsatta mål. Du samarbetar nära med verkstadschefen för att utveckla verksamheten och bidrar aktivt till olika arbetsmiljöprojekt i verkstaden.

Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa uppgifter. Du har kontakt med leverantörer och kunder samt deltar i det operativa arbetet på lagret.

Din profil

För att lyckas i rollen har du:

- Erfarenhet från fordonsteknisk bransch

- Erfarenhet av att vara med och utveckla en verksamhet med goda resultat

- God datorvana och systemförståelse, då den digitala tekniken är en förutsättning

- Behärskar svenska i tal och skrift

- B-körkort

Det är meriterande om du dessutom har truckkort.

Som person är du strukturerad och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och arbeta mot uppsatta mål. Du brinner för att driva verksamheten framåt och tillsammans med dina kollegor öka försäljning och lönsamheten på verkstaden. Du arbetar självständigt och tar stort ansvar för att driva processer vidare. Med din struktur i botten kan du även ställa om och vara felxibel infär ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Din goda samarbetsförmåga visar du genom att lyhört och smidigt hantera olika personer och i olika situationer. Du trivs i en roll där du är en i gänget och arbetar tillsammans med medarbetarna. Du bidrar med positiv attityd till jobbet, kollegor och andra intressenter och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan och mål.  Då rollen är i grunden en servicefunktion innebär detta att du har ett serviceinriktat bemötande, där du med ditt lugn och intresse har förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar.

Klicka här för att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!

Ansökningar hanteras löpande, varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!Mekka Service ingår i koncernen Mekka Traffic Group som verkar inom den svenska kollektivtrafiken. Vi är en serviceorganisation för tunga fordon som servar och reparerar koncernens fordonsflotta och också tar emot externa kunder.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: mekkaservice.seAbout the position

Workplace
Skogås
Work hours
Dagtid

Spørsmål om stillingen

Mario Trajer 
TF verkstadschef