Plåtslagare och Lackerare

Inom bussbranschen finns några av landets framtidsyrken, däribland plåtslagare och lackerare till verkstäderna. Samtidigt sker det en stor teknikutveckling inom branschen där allt fler fordon blir eldrivna eller går på andra mer miljövänliga bränslen. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon. Detta ger i sin tur nya utmaningar och möjligheter för verkstäderna. Har du ett fordons- och teknikintresse, vill du inte missa denna resa!

 

Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 13 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta om cirka 1450 fordon. Verkstäderna tar även emot externa kunder med olika tyngre fordonstyper.

 

För Stockholms vägnar, ansvarar och kör Traveller och Bergkvarabuss, som är våra interna kunder. Med säkerheten först, ska bussarna rulla i trafik dygnets alla timmar och därför krävs det att dem står så kort tid som möjligt i våra verkstäder. Därför söker vi nu en Plåtslagare/Lackerare till vår verkstad i Länna.

 

Din arbetsroll
Du kommer att planera arbetet tillsammans med verkstadsansvarige och får därmed en möjlighet att påverka din egen utveckling och vardag till stor del. Vi vill ge vår personal de bästa förutsättningarna för att både du och bolaget ska utvecklas och växa. Som medarbetare på Mekka Service i Länna är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa kunden och de interna kunderna, Traveller och Bergkvarabuss. Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet. Exempel på skador som hanteras är byte av plåtsektioner, reparation av plåtskador samt lackering. Vid skador på rutor sker antingen ett byte eller eventuellt en reparation av befintlig ruta.

 

Din profil

Vi tror att du som söker motiveras av att jobba under eget ansvar och har förmågan att prioritera och självständigt lösa problem.  Du trivs i en roll där du är en i gänget och arbetar tätt tillsammans med kollegorna. Din strukturella förmåga med ordning och reda och förmåga att tänka flera steg framåt skapar förutsättningarna för att verksamheten ska nå uppsatta mål.

 

Utöver rätt personlighet så söker vi dig som har:

- Erfarenhet från fordonsbranschen och jobbat med plåt och lack tidigare.
- God svenska
- B-körkort

 

Det är meriterande om du har:

- Mekanisk kunskap
- Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå, eller motsvarande. Alternativt erfarenhet av fordonstekniskt arbete.<
- Engelska

 

Klicka här för att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!

 

Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan.

 

Välkommen med din ansökan.

 Mekka Service ingår i koncernen Mekka Traffic Group som verkar inom den svenska kollektivtrafiken. Vi är en serviceorganisation för tunga fordon som servar och reparerar koncernens fordonsflotta och också tar emot externa kunder.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: mekkaservice.seAbout the position

Workplace
Länna
Work hours
Kvällsskift

Spørsmål om stillingen