Resesäljare till Kalmar

Vart är du på väg? Låt oss göra resan tillsammans!

Vill du bidra du till ett hållbart samhälle? Brinner du för att ge kunden en fantastisk reseupplevelse? Vi erbjuder dig en organisation som präglas av korta beslutsvägar, stor variation av tjänster och arbetsuppgifter och en familjär känsla.

Om arbetsplatsen

Bergkvarabuss beställningstrafik är ett affärsområde i koncernen Mekka Traffic Group, som erbjuder offentlig verksamhet, företag, organisationer och privatpersoner buss och chaufför på förfrågan. Till skillnad mot linjetrafik är beställningstrafik mycket flexibel och utformad precis enligt kundens önskemål. Vi erbjuder beställningstrafik i hela Sverige och även utanför landets gränser. Med över 30 depåer runtom i Sverige ger det oss en unik möjlighet att planera och utföra beställningstrafik på ett mycket flexibelt sätt.

Dina arbetsuppgifter

Som resesäljare på Bergkvarabuss utgör du en del av vårt centrala kundteam som är lokaliserat på huvudkontoret i Kalmar. Härifrån utgår all kundkontakt och försäljning. Affärsmässighet, flexibilitet och hög service är våra ledord och vi gör det tillsammans hela vägen. Du jobbar från vårt huvudkontor i Kalmar i nybyggda lokaler och kommer att ha en varierande och händelserik vardag. Som Resesäljare är din främsta uppgift att administrera och sälja bussresor för Bergkvarabuss beställningstrafik. I arbetsuppgifterna ingår bland annat offert- och orderhantering samt kundtjänst via telefon och mail. Du administrerar kundärenden och förmedlar ständigt hög service till våra kunder.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du:

- adekvat utbildning på gymnasienivå

- datorvana med fokus på Windows och Microsoft Office är en förutsättning

- goda språkkunskaper i engelska.

Det är meriterande om du har:

- högskoleutbildning (inom t.ex. turism, ekonomi)

- dokumenterad erfarenhet av försäljning och kundtjänstarbete.

Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad och effektiv administrativt. Du trivs med att jobba både i grupp såväl som självständigt och kan ta egna initiativ för att utveckla försäljningen framåt. Vidare trivs du i att arbeta med många kontaktytor internt som externt och är inte rädd för att hugga i lite extra tillsammans med teamet under beställningstrafikens två högsäsonger. Om du dessutom har ett stort hjärta för kundservice så kan vi erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande jobb hos oss på Bergkvarabuss. 

Urval samt intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Bergkvarabuss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska kollektivtrafiken. Vi bedriver busstrafik och spårburen trafik inom upphandlad kollektivtrafik samt skoltrafik och kommersiell linje- och beställningstrafik med buss. I vår verksamhet ryms även all typ av fordonsservice för tunga nyttofordon. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: bergkvarabuss.seAbout the position

Workplace
Kalmar
Work hours
Heltid

Spørsmål om stillingen

Carl Bergqvist 
Teamchef
076- 762 99 29