Tekniker til produktion af radarsystemer

Har du erfaring med elektroniske systemer, og vil du være en del højteknologisk produktionsvirksomhed i vækst?

Har du lyst til at være en del af en professionel virksomhed, hvor du får en afvekslende hverdag med mulighed for at udvikle dig? Så har du nu chancen for at blive en del af Weibels produktionsteam, som vores nye tekniker.

Weibel er en dansk familieejet virksomhed, der udvikler og producerer avancerede radarsystemer til kunder over det meste af verden. Du bliver en del af en unik virksomhed med egen end-to-end produktion på vores adresse i Allerød. Vi producerer selv alt in-house, og bygger de forskellige komponenter sammen til færdige radarsystemer.

Weibel har igennem en længere periode oplevet kraftig vækst, og for at kunne understøtte vores positive udvikling søger vi en tekniker til et af vores produktion teams. Teamet består lige nu af 15 dygtige kolleger, som glæder sig til at tage godt imod dig.  

 

Vær med til at bygge verdens bedste radarer

Dit primære ansvarsområde bliver montage af elektroniske systemer samt test og fejlsøgning på systemerne for at sikre at kvaliteten i det færdige produkt. Du får en bred berøringsflade med kolleger både i dit eget team, men også i resten af Weibel, da vi har et tæt samarbejde på tværs af organisationen.

Dine daglige arbejdsopgaver vil være:

  • Montering af elektriske komponenter
  • Forskellige el opgaver, såsom kabelføring og samlinger
  • Læse og rette diagrammer
  • Opstart og fejlsøgning af systemer

 

Om dig

Du har en relevant uddannelse som elektriker, elektronikfagtekniker, elinstallatør eller lignende. Din tilgang til dit arbejde er struktureret, og du kan på den måde sikre at detaljerne og kvaliteten i det du leverer er i top. Derudover er du vant til at arbejde efter deadlines, og du tilrettelægger din hverdag så du sikrer, at du leverer til tiden.

Dit CV rummer følgende:

  • Nogle års erfaring med en bred vifte af elektriker opgaver
  • Erfaring med opgaver og projekter udført som en del af et team
  • Bruger af IT systemer, f.eks. MS Office, herunder Outlook

Det er ikke en forudsætning, at du har kendskab til radarer i forvejen. Vi sikrer, at du får den nødvendige træning og oplæring når du starter.

 

Dit nye team

Weibel er beliggende i Allerød og vi producerer alting selv, helt fra første idé til radaren er færdigbygget, testet og monteret hos kunden.

Vores team består i dag af 15 fagligt dygtige teknikere og montører. Vi er en del af vores produktionsafdeling, som i dag består af godt 115 medarbejdere, der beskæftiger sig med alt fra indkøb, planlægning, lager, elektronikproduktion, mekanikproduktion til radarmontage.

 

Ansøgning og kontakt

Søg venligst jobbet via vores hjemmeside. Har du spørgsmål inden da, er du meget velkommen til at kontakte Operations Manager Trailer & Pedestal, Christian Magaard på +45 28 40 73 01.

Ansøgningsfristen er den 17. marts 2024

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Weibel Scientific
Weibel Scientific A/S er en dansk ingeniørvirksomhed i kraftig vækst, der udvikler og producerer højteknologiske radarer til brug i rumforskning, flyindustri, forsvar, missilforsvar samt beskyttelse af kritisk infrastruktur. Den danskejede virksomhed er verdens førende inden for udvikling af Doppler-radarer og har siden sin etablering i 1977 leveret flere end 5.000 radarer til mere end 40 lande. Weibel har de seneste år investeret betydeligt i at insource alle dele af produktion og udvikling til sine produktionshaller i Allerød, hvor virksomheden har hovedkvarter og holder godt 345 medarbejdere beskæftiget. Læs mere på www.weibelradars.com
Jobbtype
Elektronik fagtekniker
Søknadsfrist
17-04-2024
Spørsmål om stillingen
Christian Magaard 
 
 
Arbeidssted
Allerød
Følg oss