Initiativrig studerende med blik for web og kommunikation

Er digital kommunikation din spidskompetence og har du samtidigt interesse for at arbejde i en politisk interesseorganisation? Har du også et udpræget ordensgen og lysten til at hjælpe med at planlægge konference og netværksmøder for kommunernes kommunikatører? Så er du måske KL’s nye studentermedhjælper.

Web- og digital kommunikation
Som student i KL’s kommunikationsafdeling får du en vigtig opgave i at være med til at sikre, at KL’s digitale platforme lever op til de standarder, vi har i 2024. Du bliver én af dem, KL’s webredaktører kan gå til for vejledning ligesom du selv kommer til at arbejde med både indhold, brugervenlighed og webtilgængelighed.

Det bliver også en vigtig del af dit ansvarsområde at holde overblikket over KL’s nyhedsbreve ligesom du også skal løse nogle enkle grafiske opgaver.

Let projektledelse og praktiske opgaver
Du skal også hjælpe med at stable KL’s årlige konference, Kommunikationsdøgn på benene. Her får du ansvaret for kommunikationen med udstillerne på konferencen. Du kommer også til at løse en række praktiske opgaver samt producere forskellige markedsføringsmaterialer op til – og på selve konferencen den 27.-28. november.

Det bliver også din opgave at drive den tekniske del af det politiske nyhedsbrev Momentum.

Din hverdag i KL
Du bliver en del af KL’s kommunikationsafdeling, som består af 10 dygtige medarbejdere, der arbejder professionelt med rådgivning, pressehåndtering, SoMe, politisk kommunikation, web, og medlemskontakt. Som student i kommunikationsteamet får du udover at varetage digitale opgaver, rig mulighed for at prøve kræfter med en lang række kommunikationsdiscipliner i et velfungerende team, der dagligt opererer i en politisk kontekst.

Lidt om dig

  • Læser en videregående kommunikationsuddannelse – gerne IT- og kommunikation, medievidenskab, journalistik, statskundskab, erhvervskommunikation, el. lign.
  • Har teknisk forståelse og gerne erfaring med at redigere hjemmesider
  • Har viden om brugervenlighed og digital kommunikation
  • Er god til at samarbejde, koordinere, organisere og overholde deadlines
  • Har mod på både komplekse opgaver og rutinearbejde.

Til gengæld får du:

  • Et spændende studiejob i en af landets største politiske interesseorganisationer, der spiller en central rolle på en lang række politiske områder
  • Indsigt i og erfaring med at arbejde med digital kommunikation
  • Et godt arbejdsmiljø i et velfungerende kommunikationskontor, der er centralt placeret og højt prioriteret i organisationen
  • Mulighed for at indgå i KL’s studenternetværk og møde en lang række medarbejdere med en anden faglighed end din
  • Der sættes stor pris på initiativ og engagement – til gengæld får du høj fleksibilitet og stor mulighed for egne ansvarsområder

 

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 15-20 timer i gennemsnit om ugen. Løn fastsættes i forhold til husets studenteroverenskomst.

Det praktiske
Ansøgningsfrist den 19. august kl. 12.00. Vi afholder løbende samtaler. Stillingen ønskes besat pr. den 1. september 2024 eller hurtigst derefter.

Tag kontakt til Teamleder, Stine Mandrup Lund, hvis du har spørgsmål: T. 3370 3370 

KL ser forskellighed i medarbejdersammensætningen og i ledelsen som en af vores styrker og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge vores ledige stillinger.

Kig forbi vores KL Karriereunivers og lær mere om os som arbejdsplads og medarbejdere.

KL er interesse- og medlemsorganisation for de 98 kommunalbestyrelser i Danmark. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser og er kommunernes samlede forhandlingsorganisation, videnscenter og forum for fælles initiativer og beslutninger.

 Apply for position

Application due
19-08-2024

Start date
01-09-2024

Work hours
15-20 timer

Category
Student

Position type

Workplace
Contact