Norgeshus
Sivilarkitekt/master i arkitektur
Ved Norgeshus Ingeniør- og arkitektkontor har vi nå ledig stilling som arkitekt. Hos oss vil du bli en del av et yrende fagmiljø med masse kompetanse!

Om oss

Norgeshus er en av landets ledende boligprodusenter med over 145 forhandlere. Vi bygger småhus, leiligheter, næringsbygg, skoler og barnehager som utgjør en totalomsetning på om lag 4,2 milliarder. 
Hovedkontoret til Norgeshus ligger på Melhus, 20 km sør for Trondheim. Gode tog- og bussforbindelser samt motorvei gjør pendling uproblematisk. Ved hovedkontoret er det i dag 67 ansatte. 41 av disse jobber ved Norgeshus Ingeniør- og arkitektkontor. Her utføres oppdrag både for entreprenører internt i kjeden, men også for frittstående entreprenører, utbyggere og privatpersoner.

Sivilarkitekt / Master i Arkitektur

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi på arkitektgruppen hos Norgeshus en ny medarbeider med utdanning som sivilarkitekt / master i arkitektur. Arkitektgruppa har et ungt og kreativt miljø med 10 medarbeidere som leverer tjenester til forhandlere i Norgeshuskjeden og private kunder. Hos oss har vi stort spenn i arbeidsoppgaver. Du vil kunne få ansvar for hele prosjekteringsprosessen fra den første kundekontakten og til bygget står ferdig. Prosjektene våre varierer mellom leilighetsprosjekter, eneboliger, næringsbygg, barnehager, skoler, omsorgsboliger og kontorbygg. I tillegg gjør vi arkitektkonkurranser og utvikler konsepter for Norgeshuskjeden.

Vi ønsker oss en selvstendig person med en konseptuell tilnærming til arbeidet og interesse for helhet og sammenheng i arkitekturen, fra den overordnede i situasjonsplan og ned i byggets detaljer.

Vi tegner prosjektene våre i ArchiCAD, og det er en fordel om du har erfaring med det fra før.

 

Vi tilbyr:

  • Spennende og utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, kompetanseutvikling og et meget godt og inkluderende fag- og arbeidsmiljø.
  • Aktiviteter i regi av Norgeshus Velforening.
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.
  • Kontorsted Melhus, med fleksibilitet rundt bruk av hjemmekontor.
  • Tilgang på feriehus i Spania
  • Helseforsikring
  • Fine kontorfasiliteter

Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, kompetanseutvikling og et meget godt og inkluderende fag- og arbeidsmiljø.

Ytterligere info?

For ytterligere opplysninger kontakt gruppeleder arkitektavdelinga John Birger Grytdal, Tlf  918 61 140, john.birger.grytdal@norgeshus.no eller se hjemmesiden vår: https://www.norgeshus.no/no/arkitekt-+og+ingeniortjenester

Ansøgningsfrist
09.08.2024

Tiltrædelsesdato


Tjänst
Arkitekt

Arbejdssted
Melhus

Kontakt os

Jan Tore Tangstad 
Leder Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor
483 27 388
John Birger Grytdal 
Gruppeleder ARK
918 61 140
 
 


Følg oss