Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Faglært smed til Drift Fjernvarme
Vil du være med til at sikre drift og vedligehold af de tekniske anlæg, der sørger for fjernvarme i København?
For mere end 90 år siden blev den første fjernvarme sendt ud til borgere i København. Fjernvarmen løber stadig i ledningerne og dækker nu 99 % af varmebehovet i hovedstaden. Det er HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, der har ansvar for drift, distribution, udbygning og vedligeholdelse af fjernvarmenettet. Vi arbejder hele tiden på at optimere forsyningen til glæde for både kunderne og miljøet.  
 
Drift, vedligehold og samarbejde 
 
Du bliver ansat som driftstekniker og bliver en del af sektionen Forsyningsanlæg. I Forsyningsanlæg er der 3 teams, hvor du vil blive en del af Team Produktion, hvor vi varetager drift og vedligehold af spidslastcentraler, geotermisk anlæg, fjernkølingscentraler med ammoniak-kølemaskiner samt store varmepumper.  
 
Efter en grundig oplæring vil du få berøring med alle arbejdsområderne i teamet, og du vil i den forbindelse have tæt kontakt med de ansvarlige på de respektive områder.  
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være: 
  • Forebyggende og afhjælpende vedligehold af tekniske anlæg 
  • Reparationer og udskiftning af komponenter 
  • Deltage i arbejdet med projekter for bl.a. nye varmepumper 
  • Teknisk ”brandslukker” for teamet 
  • Samarbejde tværgående med sektionens øvrige områder 
  • Sørge for, at der er pænt og rydeligt på anlæggene 
  • Deltage i rådighedsvagten for smede i Drift Fjernvarme efter grundig oplæring 
Der er tale om et meget selvstændigt job med høj grad af frihed under ansvar. Du vil få gode muligheder for at udvikle din faglighed og dygtiggøre dig inden for processer vedr. teamets anlæg. 
 
Teknisk viden, sans for detaljer samt positiv tilgang til opgaver og relationer 
 
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som smed, maskinarbejder eller anden faglært baggrund.  
 
Du har sans for detaljerne, og det falder dig naturligt løbende at optimere arbejdsgange og processer. Du skal kunne håndtere mange opgaver sideløbende, store som små. Du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives med dagligt at have kontakt til mange kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Generelt går du til opgaverne med en positiv indstilling og medvirker aktivt til at skabe et godt samarbejde med dine kolleger. 
 
Da du skal deltage i rådighedsvagten, er det nødvendigt, at der er en rimelig afstand til København fra din privatadresse. 
 
Det er et krav, at du er i besiddelse af et gyldigt kørekort til personbil, kategori B. 
 
Koncernsproget er dansk, og det forventes derfor, at du behersker dansk i skrift og tale. 
 
Ansøgning og kontakt 
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Morten Jerichow på telefon 2795 2931 eller maskinmester Thomas Grinde 2795 2881. 
 
Ansøgningsfristen er den 13. oktober 2017. Vi forventer at afholde samtaler løbende og opfordrer derfor til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt. 
 
Ansættelse snarest muligt efter nærmere aftale. 
 
Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages elektronisk gennem vores elektroniske rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”. 


Ansøgningsfrist:
13-10-2017

Arbejdssted:
Brydes Allé 2, 2300 København S

Hjemmeside:
www.hofor.dk