Direktør for Familie, Børn og Læring - Fredericia Kommune

Fredericia Kommune søger en direktør for Familie, Børn og Læring, som kan være med til at gøre Fredericia Kommune til børnefamiliernes førstevalg og styrke det tværfaglige arbejde på børne-, skole- og familieområdet. Som direktør for Familie, Børn og Læring bliver du en del af en direktion på fire, som gennem samarbejde og fælles ansvar sikrer den strategiske udvikling og retning i kommunen på tværs af faglige skel.

 

Stillingen er ideel for den erfarne fagchef eller direktør, som besidder både politisk tæft og et skarpt blik for økonomi, og som ønsker at være en del af en kommune med vind i sejlene. Der er en stærk holdånd på tværs af kommunen. Medarbejderne brænder for at finde de bedste løsninger for borgerne i fællesskab og vil gerne spiller ind med deres faglighed, når der er brug for det. Vil man gerne tværfaglighed, udvikling og samspil, er Fredericia i disse år kommunen at være i.

 

Fredericia er en geografisk lille og udpræget bykommune, hvor afstandene er små. Det styrker sammenhængskraften og skaber nærhed i distrikter og mellem institutioner og medarbejdere. Samtidig har Fredericia et stort opland og er derfor en kommune, borgerne søger og pendler til. Det gør stilling som direktør for Familie, Børn og Læring i Fredericia Kommune attraktiv. Der er også tydelige udviklingsmuligheder i stillingen. Som gammel produktionsby bærer Fredericia en arv, med et lavere uddannelsesniveau end det omkringliggende samfund. Ligeså er der på direktørområdet en stor bygningsmasse, som trænger til nytænkning og udvikling. Som direktør vil dette være en del af de opgaver, du skal løfte.

 

Fredericia er en kommune, der er rundet af en unik fortid, hvor krig, kulturarv, fællesskab, industri og innovation har skabt fundamentet for en ambitiøs fremtid. Med Fredericia Kommunes Vision 2033 er dette fundament blevet endnu stærkere. Fredericia vil være en kommune, som sætter nye standarder, som tør drømme stort og planlægge ambitiøst. Vores vision er at være grøn i verdensklasse, at give unikke oplevelser hver dag og at være børnefamiliernes førstevalg. Arbejdet med at omdanne de tre fokusområder til hverdag er en fælles opgave, som skal ske på tværs af Fredericia Kommune. For i Fredericia vægter vi fællesskabet og det brede samarbejde højt.

 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om stillingen i den uddybende job- og personprofil her og søge stillingen via knappen på siden her. Du kan læse mere om Fredericia Kommune på deres hjemmeside her. Vi forventer, at du som kandidat har orienteret dig på kommunens hjemmeside og i centrale dokumenter som vision2033, ledelses- og medarbejdergrundlaget samt budget 24. Derudover forventer vi, at du i din ansøgning og CV forholder dig til job- og personprofilen.

Der kan i forbindelse med rekrutteringen rettes fortrolig henvendelse til Kommunaldirektør Thomas Jaap på 2518 6509 eller chefkonsulent Bjarne Voigt Hansen (Komponent) på 2715 2915.

Komponent er kommunernes fælles udviklingscenter. Vi tilbyder rådgivning, praksisnær kompetenceudvikling og efteruddannelse til ledere og medarbejdere på alle niveauer. Vi deler vores viden og faglighed og bistår kommunerne med at finde nye veje til sammenhængende indsatser inden for ledelse, administration, økonomi og styring og velfærd.Application due
01-05-2024

Start date
01-08-2024

Work hours


Category


Position type
Direktørstillinger

Workplace
Fredericia Kommune


Contact
Bjarne Voigt Hansen 
Chefkonsulent
27152915
27152915
Thomas Nordborg Jaap 
Kommunaldirektør
2518 6509