Awesome React Native Technical Lead

Awesome React Native Technical Lead til { 

Pentia

Odense(C) 

}

I Pentia er vi på udkig efter en Awesome React Native Technical Lead. Du bliver en del af et team med 10 andre udviklere, som sammen med vores designer, projektledere og samarbejdspartnere udvikler AWESOME apps og software. Du vil skulle indgå i og bistå teamet i den fortsatte udvikling og brug af React Native på forskellige opgaver. Din rolle vil være at sætte retningen for vores front-end team. Jobbet er som udgangspunkt fra vores Odense-kontor, men dog fleksibelt, hvilket gør det muligt at arbejde hjemmefra efter nærmere aftale. Vi forestiller os at stillingen kommer til at bestå af 20-25 timers udvikling i React Native. Resten af tiden vil bestå af opgaver forbundet med dit lederansvar. 

Det er vigtigt for os, at du er fokuseret på høj kvalitet i din kodning og altid har fokus på, hvad der giver værdi for slutbrugeren. Vi arbejder nemlig på den agile “Pentia” way, hvilket betyder, at vi hele tiden ønsker at forbedre vores arbejde, herunder vores kodning, men også måden vi arbejder sammen på. Derfor er det også vigtigt for os, at du har interesse i at fremme og være med til at give og modtage feedback i måden, vi arbejder sammen på.

Udover dette, så arbejder vi med de nyeste teknologier, og derfor ønsker vi os også en kollega, som tager ansvar, som vil springe ud i svære opgaver og som går op i egen og teamets læring i netop React Native. 

Din uddannelsesmæssige baggrund, eller om du er selvlært, er ikke væsentligt. Det, der for alvor betyder noget, er, at du har de rette færdigheder, et højt drive og en stor passion for at udvikle apps, der skaber værdi.

Derfor ønsker vi, at du har flere af nedenstående færdigheder: 

At du har erfaring med at udvikle apps til Android og iOS igennem ReactNative. Du skal derudover have udgivet minimum 1 app i React Native.

At du har erfaring med moderne softwarearkitektur og "best practice" indenfor React Native, samt typescript.

At du har forståelse for container/component patterns, og erfaring med JSON RESTful API integration eller  lign. web API'er.

At du kan gennemgå komplekse problemer og finde løsninger til dem. 

At du forstår at identificere, finde og udbedre fejl. Både fra crashrapporter og fra brugere. 

At du forstår vigtigheden af samarbejde via god kommunikation.

At du har forretningsforståelse. 

At du er fokuseret på høj kvalitet og systematisk kodning.

Vi, i Pentia Odense, tilbyder dig: 

Et åbent arbejdsmiljø med frihed under ansvar og med muligheden for at lære nyt hver uge.

At arbejde med de nyeste teknologier og platforme, samt pladsen til at eksperimentere. 

Lækre kontorfaciliteter centralt placeret tæt på banegården i Odense C.

Firmaidræt i arbejdstiden (2 timer pr. uge), hvis det lyster, samt en god frokostordning og andre lækre personalegoder.

Pensionsordning og sundhedsforsikring til alle medarbejdere. 

Fleksibilitet i arbejdstider.

Løn efter dine kvalifikationer.

Yderligere info() 

Arbejdstiden er på gennemsnitlig 37 timer/uge. 

 

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Operations Director & Partner Henrik Grove på hsg@pentia.dk eller tlf. 22 61 05 09
Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og MalmøVi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering  Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.   


Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 28-06-2024
Arbejdssted: 
Tiltrædelsesdato: Start hurtigst muligtMere om osDelKontakt os

Henrik Stær Grove 
Operations Director
+4522610509