Økonomielev til Banedanmark

Vil du have en praktisk uddannelse inden for økonomiområdet og kickstarte dit arbejdsliv? 

Vi søger to økonomielever pr. 1. september 2024 – en uddannelsesstilling for dig, som gerne vil arbejde i en økonomiafdeling. Uddannelsen varer to år inklusiv cirka 10 ugers skoleophold. Opgaverne er forskellige, men regnskab og økonomi er de to vigtigste nøgleord.

Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for økonomiområdet, både i og udenfor Banedanmark, så læs videre. 

Jobbeskrivelser:

Elev i Banedanmarks Bogholderi:

I bogholderiet i Banedanmark tror vi på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tager derfor ansvar for egen trivsel, og tror på åbenhed i dagligdagen, når vi løfter i flok. Vi har fokus på indsatsen, og prioriterer den fælles leverance fremfor vores individuelle performance. Som elev i Banedanmarks bogholderi, lærer du at blive skarp på kreditorbogholderi, debitorbogholderi, rejseafregning, udlægshåndtering, compliance samt moms og afgifter.

Du vil få en bred kontaktflade til hele Banedanmark, og på den måde opnå god forståelse for hvordan forretningen hænger sammen.

Vil du vide mere om dét at være økonomielev i Banedanmarks Regnskabsfunktion, kan du kontakte elev Sandra Luffe Nesrin på 22 15 52 44 teamleder Chris Bering Ravn på 21 14 48 42.

Elev i Banedanmarks økonomisektion for Signalprogrammet:

Som elev i Signalprogrammets økonomisektion får du mulighed for at arbejde med forskelligartede opgaver indenfor økonomisupport og økonomistyring. Du får otte hjælpsomme og dedikerede kollegaer, der som et team lægger vægt på at arbejde sammen og løse opgaverne til tiden - og i fællesskab. Du er glad for at arbejde med tal, kan lide at analysere data - og så må du gerne have erfaring med Excel.

Vil du vide mere om dét at være økonomielev i Banedanmarks Økonomisektion for Signalprogrammet, kan du kontakte økonomielev Emre Sahin på 23 74 51 95 eller sektionschef Charlotte Klug på 20 15 15 51.

Et godt netværk og opgaver med betydning 

Et elevforløb hos os giver dig mulighed for at afklare hvilke områder inden for økonomi, der interesserer lige netop dig. 

Med en uddannelse i Banedanmark er du godt på vej til et job både i det offentlige og i det private. Du kommer til at løse opgaver, som rent faktisk betyder noget. En tidligere elev formulerede det: ”Du bliver respekteret som kollega, ikke kun som eleven”.  

Som elev bliver du tilknyttet en elevvært, som hjælper dig ind i organisationen og i gang. Derudover bliver du en del af Banedanmarks elevnetværk, hvor du kan sparre med kontoreleverne med specialet i offentlig administration på tværs af vores mange afdelinger. 

Selvstændig, initiativrig og klar på nye udfordringer  

Du har bestået enten en EUX, en HHX, en 5 ugers EUS for studenter (STX, HTX eller HF) eller et grundforløb (påbegyndt før 1. august 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet i økonomi, med et godt resultat.

Du har konkret erhvervserfaring gennem et studie- eller fuldtidsjob og kender derfor til det at indgå i et arbejdsmæssigt fællesskab. 

Herudover er vi på udkig efter personer, som er positive, opsøgende og selvstændige. Din elevvært og dine kolleger hjælper dig i gang med arbejdet, men det er også vigtigt, at du selv er nysgerrig på, hvilke opgaver du kan løse og hvilket ansvar, du kan få. 

Derudover forventer vi, at du har et godt kendskab til MS Office-pakken.

Du får arbejdssted på vores moderne hovedkontor centralt i København tæt ved Fisketorvet.

Løn 

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT for ansættelse af kontorelever.

Basislønnen for kontorelever i hovedstaden er: 

  • under 18 år udgør kr. 142.363,30 årligt og kr. 11.863,61 kr. månedligt
     
  • under 25 år udgør kr. 178.531,00 årligt og kr. 14.877,58 månedligt. Hertil kommer pension.
     
  • over 25 år udgør kr. 258.283,00 årligt og kr. 21.523,58 månedligt. Hertil kommer pension.

Ansøgning

Send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt mere om dig selv og din motivation for at være økonomielev i Banedanmark. Tag også gerne et kig på vores organisation på vores hjemmeside. Derudover får vi brug for et CV og dit seneste karakterblad. Er du over 25 år, skal vi bede dig om at vedlægge din realkompetencevurdering (RKV). Husk i ansøgningen at skrive tydeligt, hvilken af de to elevstillinger, som du søger.

For at søge stillingen klikker du på ”Søg stillingen” og følger instruktionerne. 

Der er ansøgningsfrist d. 29. maj 2024.


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

bane.dk/Job-og-karriere

Position type
Fuldtid

Workplace
Region Hovedstaden

Application due
29-05-2024

Share/Print
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Charlotte Klug
Sektionschef
20151551
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
Chris Bering Ravn
Teamleder
21144842
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
Sandra Luffe Nesrin
Erhvervselev
+4521698344
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
Emre Sahin]
Økonomielev
23 74 51 95