Geoteknisk teamleder – sæt rammerne for vores tekniske projekter

Kunne du tænke dig en unik mulighed for at dyrke din egen geotekniske faglighed og ledelse? Du vil i rollen som teamleder være med til at udvikle et stærkt team og få chancen for at definere og udfordre de tekniske projekter i en af Danmarks største bygherreorganisationer. Kom og vær med til at gøre en stor forskel for mange rejsende.

Du træder ind i vores Anlægsdivision og er med til at forme projekterne i frontlinjen på Danmarks jernbaneprojekter. Du får chancen for at bringe din ekspertise i spil på mange spændende projekter, hvor du løbende er med til at definere, hvordan faget geoteknik skal udvikle sig. Du vil samtidig som leder være med til at sørge for, at dit team trives og udvikler sig.

I sektionen får du 35 af landets bedste kollegaer, og du vil opleve et kollegialt fællesskab og hjælpsomhed. Du kommer ind i en gruppe, hvor der altid bliver sagt godmorgen, hvor der er mulighed for at tage en snak ved kaffemaskinen og hvor vi ugentlig samles på tværs for at følge op på den nyeste information og deling af faglig viden fra projekterne. Vi har det faglige ansvar i Banedanmarks projekter, og definerer og udfordrer de tekniske rammer for alle de projekter, der får liv på jernbanen.

Du kommer f.eks. til at arbejde med projekter, hvor vi skal lykkes med at indkile en sporbærende byggegruppe på den trænge plads, der er til stede på en perron, når der skal etableres en ny elevator. Det kan også være projekter med flere km lange spunsvægge, der krydser igennem tæt bebyggelse og alle de kompleksiteter, som dette altid vil indebære.  

Bliv en del af en stærk fagenhed, hvor vi komplementerer hinanden

Med din erfaring indenfor projektering, projekteringsledelse eller fagledelse har du en central rolle i at lede og inspirere dit team. Samtidig er du med til at strømline og kvalitetssikre projekterne til tiden og til den ønskede standard.

Du har leveranceansvaret, når dit team skal projektere løsninger til fundering, støttemure, spunsvægge, sekantpælevægge eller sikre skråningsstabiliteten. Dit team indeholder de fleste af de fagligheder, der skal til for at udarbejde leverancerne, men I kommer også til at arbejde tæt sammen med enhedens andre teams på tværs af geografien.

Forestil dig en varieret hverdag hvor du har mulighed for at prøve kræfter med følgende:

  • At træne, udvikle og motivere teamets medarbejdere samt udbygge teamet ved rekruttering af flere fagpersoner
  • Ansvar for teamets leverancer samt holde overblik over projekter og projektplaner
  • Vise vejen for det gode samarbejde og skabe et respektfuldt og inkluderende arbejdsmiljø med både social og faglig tryghed
  • Bidrage til udviklingen af standarder og arbejdsprocesser.

Som teamleder arbejder du tæt sammen med medarbejdere og ledere i enheden for broer og konstruktioner, men også med ledere i resten af Banedanmark. Vi ønsker at få en samlet stærk ledergruppe, der komplementerer hinanden fagligt og personligt.

Du bliver en del af en faglig stærk gruppe med 5 andre teamledere indenfor egenprojektering, med erfaringer både fra rådgiver og entreprenørbranchen. Vi hjælpes ad på tværs af teams, og sikre at vi i fællesskab kommer i mål med vores projekter. Du vil derfor aldrig mangle mulighed for gode råd eller ideudveksling.

Nærværende leder med fokus på medarbejderudvikling og innovative løsninger

Vi forestiller os, at du har en baggrund som bygningsingeniør el. lignende teknisk baggrund.

Da stillingen indeholder en bred kontakt, er det vigtigt at du evner at være tydelig og klar i din kommunikation både i forhold til ledergruppen, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Du får succes i stillingen, hvis du også har let ved at samarbejde med forskellige profiler og på alle niveauer.

Din nye afdeling og arbejdsplads

Vi har fokus på trivsel og kompetenceudvikling, og det er vigtigt for os, at alle har lyst til sikre den daglige trivsel og er medvirkende til at højne det faglige niveau.

Banedanmark er desuden en moderne arbejdsplads med gode rammer for et arbejdsliv i balance uden, at du skal gå på kompromis med dine faglige ambitioner. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med høj grad af frihed under ansvar.

Du vil få arbejdssted på vores moderne og lyse hovedkontor centralt i København ved Dybbølsbro station og Fisketorvet. Banedanmark kan desuden tilbyde fitness rum og Falck Health Care sundhedsordning.

Der er plads til alle, og vi har styrket arbejdet med diversitet og mangfoldighed, og har netop tilsluttet os det europæiske initiativ Women in Rail.

Løn 

Som akademiker ansættes du som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC.  

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4.  

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten. 

Stillingen vil eventuelt kunne besættes på åremål. 

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning med CV via linket ”Søg stillingen”. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Christian Markussen på 21624266.

Går du videre fra de indledende samtaler, vil der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeuddret inden, at der bliver indhentet en reference.  


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

bane.dk/Job-og-karriere

Position type
Fuldtid

Workplace
Region Hovedstaden

Application due
21-06-2024

Share/Print
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Christian Frydensberg Markussen
Sektionschef
21624266
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
]