Geotekniker til afdelingen for Geoteknik, Jord og Afvanding

Har du lyst til at gå helt i dybden med geoteknik og geologi for nogle af Danmarks største anlægsprojekter? Kan du navigere i komplekse problemstillinger med et højt fagligt niveau? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en dygtig geotekniker til vores team for at styrke os i mødet med kompliceret teknologi og øgede klimamæssige udfordringer.

Du bliver en del af sektionen Geoteknik, Jord og Afvanding, hvor du får 23 af landets bedste kollegaer. Her kan du se frem til at blive del af et positivt miljø, hvor lysten til at hjælpe hinanden er lige så stor som troen på, at vi skaber bedre resultater, når vi har det godt sammen.

Vores sektion er en del af Anlægsprojektering, er en nyere afdeling med fokus på både interne og eksterne rådgivnings-/projekteringsydelser. Vi udvikler os stadig, så du får rigtig gode muligheder for sætte dit aftryk på vores udformning. Vi er samtidig en del af Anlægsdivisionen i landets største bygherreorganisation – når vi siger, at det er stort i Banedanmark, så holder det.

Om jobbet

Du bliver en del af et team, der står for egenprojektering hos Banedanmark. Opgaven har hidtil ligget hos rådgivende ingeniørfirmaer, men vi ønsker at kunne udføre store dele af arbejdet internt. Vi står desuden for projekteringsledelsen både på interne projekter og på projekter, hvor der er tilknyttet en ekstern rådgiver.

Som geotekniker skal du bistå projekteringslederne med faglige input og være med til at sikre, at det faglige niveau er i orden, så normer, regler og myndighedsbehandling opfyldes. Vi skal levere det tekniske input, som både anlægsprojekter og driften har brug for.

Teamet varetager fagets leverancer og er dermed til at udvikle nye standarder og arbejdsgange.

Du vil få nødvendig støtte og sparring i forhold til varetagelse af opgaver, så projekteringsprocessen kan foregå så gnidningsfrit som muligt. Vi ser gerne, at du både kan fordybe dig i problemstillinger og er i stand til at skabe et godt samarbejde på tværs af grænseflader, når opgaverne skal løses til alles gavn.

Om dig

Måske du allerede kender en masse til dæmningsstabillitet, jord- og støttekonstruktioner, design af spunsvægge, stenkister, opdriftssikring af bundplader, grænseflader til afvanding, kørestrømsmaster, anlæg af spor, miljø, kabelføring, beregning af store jordmængder, fastsættelse af partialkoeficcienter, avancerede laboratorie forsøg for styrker og deformationsparametre, udformning af geotekniske fagnotater, datarapporter, boreprogrammer, projekteringsrrapporter, projektstyring og hvad der ellers rør sig omkring geoteknik og store anlæg.

Du kommer med en relevant videregående uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller med dokumenteret teknisk erfaring indenfor faget, så du har kendskab til de forskellige problemstillinger i branchen.

Det kan også være, at du er en nyuddannet geoteknisk ingeniør og sulten efter at lære en masse om jernbanen og at få lov til, at være med til at sikre fremtiden for en grønnere fremtid.

Det er en klar fordel at du har tidligere erfaring med jernbaneprojekter, da succes i stillingen forudsætter et godt kendskab til de krav og vilkår der er ved disse. Det vigtigste er dog, at du har lysten og evnerne til at sætte dig ind i de mange komplekse anlægsprojekter.

Som person trives du med at tage ansvar og du kan bevare overblikket, når du og teamet skal løse mange forskelligartede opgaver. Med en god ordenssans arbejder du struktureret, overholder formalia og følger fastlagte processer. Du udfordrer gerne vores arbejdsgange og vaner med erfaringer, som du har med dig fra tidligere.

Arbejdssted

Dit kommende arbejdssted er Banedanmarks hovedkontor på Carsten Niebuhrgade 43 i København. Rejser i forbindelse med strækningsgennemgange, tilsyn eller besøg på andre lokaliteter kan forekomme. Der er også mulighed for hjemmearbejde.

Løn

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC. 

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. 

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 3, sats 3, Hovedstad.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer, samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket ”Søg stillingen”. Der vil blive afholdt samtaler løbende. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder i geoteknik Sara Gottlieb Schytz, på telefon 20523871 eller sektionschef for Geoteknik, Jord & Afvanding, Thomas Vejrup, på tlf. 30933669.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Går du videre fra de indledende samtaler, vil der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.  


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

bane.dk/Job-og-karriere

Position type
Fuldtid

Workplace
Region Hovedstaden

Application due
15-08-2024

Share/Print
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Thomas Vejrup
Sektionschef
30933669
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
Sara Gottlieb Schytz
Teamleder
20523871
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
]