Senior Geotekniker til afdelingen for Geoteknik, Jord og Afvanding

Har du erfaring inden for geoteknik og vil du give din viden videre til de kommende generationer samtidig med at du forsat bliver fagligt og projektledelsesmæssigt udfordret? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er lige nu på udkig efter en senior geotekniker til vores team af dygtige medarbejdere, som står sammen om at tage udfordringerne op med mere kompliceret teknologi og øgede klimamæssige udfordringer.

Du bliver en del af sektionen Geoteknik, Jord og Afvanding, hvor du får 23 af landets bedste kollegaer. Her kan du se frem til at blive del af et positivt miljø, hvor lysten til at hjælpe hinanden er lige så stor som troen på, at vi skaber bedre resultater, når vi har det godt sammen.

Vores sektion er en del af Anlægsprojektering, der er en nyere afdeling i Banedanmark med fokus på både interne og eksterne rådgivnings-/projekteringsydelser. Vi udvikler os stadig, så du får rigtig gode muligheder for sætte dit aftryk på vores udformning. Vi er samtidig en del af Anlægsdivisionen i landets største bygherreorganisation – når vi siger, at det er stort i Banedanmark, så holder det.

Om jobbet

Hos Banedanmark udfører vi anlægsprojekter i hele Danmark og vi ønsker fortsat at sikre og udbygge fagligheden inden for geoteknik. Både på de projekter vi i fremtiden ønsker at egenprojektere, samt på de projekter hvor der er tilknyttes en rådgiver, men hvor den faglige styring kommer fra os. Dermed skal du også være med til at sikre kvalitet, tidsplan og økonomi på de tilbud vi modtager fra rådgiver.

Teamet leverer det tekniske input, som både anlægsprojekter og driften har brug for. Vi  varetager fagets leverancer og er med til at udvikle nye standarder og arbejdsgange.

Da vi er i samarbejde med DTU omkring graduate-stillinger og et kommende erhvervs-ph.d.-projekt, så skal du kunne se formålet med, at vi som en af de største bygherrer i Danmark støtter innovation, læring og forskning i branchen.

Du skal være med til at give støtte og sparring til yngre og mindre erfarne kollegaer i forhold til varetagelse af opgaver, så projekteringsprocessen kan foregå så gnidningsfrit og professionelt som muligt.

Vi ser gerne, at du både kan fordybe dig i problemstillinger og er i stand til at skabe et godt samarbejde på tværs af grænseflader når opgaverne skal løses til alles gavn.

Om dig

Vi forventer, at du ved en masse om geoteknik, borekampagner, felt- og laboratorieforsøg, anlægsprojekter og hvad der rør sig inden for metoder og løsninger på diverse geotekniske udfordringer og konstruktioner i jord.

Du kommer med en relevant videregående uddannelse som ingeniør eller med dokumenteret teknisk erfaring inden for faget. Det forventes, at du har kendskab til de forskellige problemstillinger i branchen. Du udfordrer gerne vores arbejdsgange og vaner med erfaringer, som du har med dig fra tidligere.

Vi forventer, at du ser vigtigheden i at lære fra dig og du motiveres af, at se andre lykkes med en opgave. Du ser glæden i at samarbejde med motiverede medarbejdere som gerne vil gøre deres bedste for et projekt, lære noget og trives i en hverdag med gode kollegaer.

Det er en klar fordel at du har erfaring med jernbaneprojekter. Det vigtigste er dog, at du har lysten til at sætte dig ind i de mange komplekse anlægsprojekter og at du har velfunderet teoretisk viden inden for geoteknik.

Arbejdssted

Dit kommende arbejdssted er Banedanmarks hovedkontor på Carsten Niebuhrgade 43 i København. Rejser i forbindelse med strækningsgennemgange, tilsyn eller besøg på andre lokaliteter kan forekomme. Der er også mulighed for hjemmearbejde.

Løn

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC. 

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. 

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 4

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer, samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Stillingen vil eventuelt kunne besættes på åremål.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket ”Søg stillingen”. Der vil blive afholdt samtaler løbende. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder i geoteknik Sara Gottlieb Schytz, på telefon 20523871 eller sektionschef for Geoteknik, Jord & Afvanding, Thomas Vejrup, på tlf. 30933669.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Går du videre fra de indledende samtaler, vil der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.  


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

bane.dk/Job-og-karriere

Position type
Fuldtid

Workplace
Region Hovedstaden

Application due
15-08-2024

Share/Print
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Sara Gottlieb Schytz
Teamleder
20523871
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
Thomas Vejrup
Sektionschef
30933669
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
]