Teknisk tegner til afdelingen for Geoteknik, Jord og Afvanding

Er du teknisk tegner med erfaring indenfor geoteknik, havne-, vej- eller jernbaneprojekter? Så har vi en spændende stilling til dig, hvor du kommer til at indgå i tæt samarbejde med geoteknikere, geologer, afvandingsfolk og konstruktionsingeniører.

For at vi kan stå stærkt sammen og tage udfordringerne op med mere kompliceret teknologi og øgede klimamæssige udfordringer, så kræver det endnu flere kvalificerede og engagerede kollegaer som dig i vores team.

Sektionen Geoteknik, Jord og Afvanding er en del af Anlægsprojektering, der er en nyere afdeling i Banedanmark, med fokus på både interne og eksterne rådgivnings-/projekteringsydelser. Vi udvikler os stadig, så du får rigtig gode muligheder for sætte dit aftryk på vores udformning. Vi er samtidig en del af Anlægsdivisionen i landets største bygherreorganisation – så når vi siger, at det er stort i Banedanmark, så holder det.

Om jobbet

Hos Banedanmark udføres store og komplicerede anlægsprojekter rundt omkring i Danmark og de fleste projekter kommer forbi vores afdeling. Arbejdet består primært i at bistå vores geologer og geoteknikker med arbejdet i at få optegnet jordprofiler, sat boringer korrekt ind og tegne dæmninger og konstruktioner i jord. Der skal derfor holdes overblik over de forskellige faser og sikre, at alle grænseflader er med i en given borekampagne.

Dette foregår i tæt samarbejde med din teamleder, kollegaer og de fagspecialister der står for arealerne omkring banen. Kort sagt skal der tages hensyn til alle grænseflader, ved og omkring et givent projekt. Ud over de forskellige fagområder, så skal der også tages hensyn til normer og regler, så den geotekniske datarapport bliver fyldestgørende og kan danne grundlag for projektering og validering i detailfasen.

Det bliver bl.a. din opgave at levere det tekniske input, som både anlægsprojekter og driften har brug for og samtidig varetage fagets leverancer og være med til at udvikle nye standarder og arbejdsgange.

Om dig

Af uddannelsesmæssig baggrund forestiller vi os, at du har en teknisk baggrund, såsom teknisk tegner, teknisk designer, ingeniør, konstruktør el.lign. Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde med MicroStation og AutoCAD og finder det spændende at tilegne dig viden og sætte dig ind i komplekse problemstillinger.

Du ser glæden i at arbejde struktureret og skabe overblik, så du kan prioritere, i en til tider travl hverdag. Du udfordrer gerne vores arbejdsgange og vaner med erfaringer, som du har med dig fra tidligere.

Vi ser gerne, at du både kan fordybe dig i problemstillinger med en velfunderet faglig viden indenfor geologi og gerne også geoteknik, og som person er det vigtigt for dig at skabe netværk og sikre det gode samarbejde.

Dit nye arbejdssted

Du bliver en del af sektionen Geoteknik, Jord og Afvanding, hvor du får 23 af landets bedste kollegaer. Her kan du se frem til at blive del af et positivt miljø, hvor lysten til at hjælpe hinanden er lige så stor som troen på, at vi skaber bedre resultater, når vi har det godt sammen.

Dit kommende arbejdssted er som udgangspunkt Banedanmarks hovedkontor på Carsten Niebuhrgade 43 i København, men du kan også blive tilknyttet vores kontor i Fredericia eller Århus. Rejser i forbindelse med strækningsgennemgange, tilsyn eller besøg på andre lokaliteter kan forekomme. Der er også mulighed for hjemmearbejde.

Løn

Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen baseres på dine erfaringer og kvalifikationer.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder i geoteknik Sara Gottlieb Schytz i perioden fra d. 5/8 – 9/8 på tlf. 20523871 eller sektionschef for Geoteknik, Jord & Afvanding, Thomas Vejrup, på tlf. 30933669.

Send os din ansøgning og CV via linket ”Søg stillingen”. Vi indkalder til samtaler løbende fra uge 33.

Går du videre fra de indledende samtaler, kan der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.  

Vi glæder os til at høre fra dig.


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

bane.dk/Job-og-karriere

Position type
Fuldtid

Workplace
Region Sjælland, Region Hovedstaden, Region Syddanmark

Application due
12-08-2024

Share/Print
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Sara Gottlieb Schytz
Teamleder
20523871
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
Thomas Vejrup
Sektionschef
30933669
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
]