Patienterstatningen
Studentermedhjælpere til Patienterstatningen

Studiejob hos Patienterstatningen

Patienterstatningen søger studentermedhjælpere, der gerne vil have praktisk erfaring med konkret sagsbehandling.

 

Om studiejobbet

Vi søger et større antal studentermedhjælpere til vores driftskontorer 1., 2. og 3. kontor. 

Som student vil du indgå i sagsbehandlingen med det samme. Du skal bl.a. udarbejde sagsfremstillinger, drøfte sager med vores lægekonsulenter og på sigt skrive afgørelser. Det forventes ligeledes, at du i mindre grad skal bidrage ved løsning af ad hoc-opgaver og praktiske opgaver i hele organisationen.

Du vil få tilknyttet en mentor og blive lært grundigt op i håndteringen af kontorets sager. 

Hvert driftskontor består af ca. 25 sagsbehandlere, 3 studentermedhjælpere samt en kontorchef, der varetager den daglige personale- og driftsmæssige ledelse.

 

Om dig

Det er et krav, at du er studerende på en juridisk eller en samfundsvidenskabelig uddannelse. Vi ser gerne, at du læser på kandidatuddannelsen, men er du den rigtige kandidat, er det selvfølgelig ikke afgørende. Det er en fordel, at du interesserer dig for vores områder (erstatningsret og sundhedsret).

Du er hjælpsom og fleksibel og kan arbejde selvstændigt, effektivt og koncentreret. Du skal samtidig være god til hurtigt at sætte dig ind i et kompliceret faktum. Kendskab til området og lovgivningen er selvfølgelig en fordel men ikke en forudsætning, da vi sørger for, at du får en grundig oplæring.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelsestidspunktet er hurtigst muligt efter nærmere aftale. Din arbejdsuge bliver på 12-15 timer med fleksibel arbejdstid og hensyntagen til eksaminer. Timelønnen udgør på nuværende tidspunkt 154,11 kr., men den reguleres efter gældende overenskomst.  Arbejdsstedet er Kalvebod Brygge 45, 1560 København V.

 

Yderligere information

Hvis du vil høre mere om jobbet og arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig og studenteransvarlig i 6. kontor Akio Ohmura på telefon 33 69 47 67 (ferie til og med 12. juli samt uge 32) eller tidligere studentermedhjælper og nu fuldmægtig Emil Brixager på telefon 33 69 47 69 (ferie fra 9. juli - 23. juli). Du kan i øvrigt læse mere om Patienterstatningen på vores hjemmeside www.patienterstatningen.dk.

 

Ansøgning

Du søger stillingen via knappen ”Søg stillingen” til højre på siden. Ansøgningen skal vedlægges CV, eksamensudskrift og eventuelle referencer.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 4. august 2024 kl. 23.59. Vi forventer at holde samtaler i uge 33/34.

Ansøgningsfrist


Tiltrædelsesdato
Start hurtigst muligt

Arbejdstid


Work place
København

Contact us

 
 
 
 


Follow us


Del