Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Glitter hører med sine ca. 1200 ansatte til blandt de største i branchen indenfor modesmykker og accessories i Nordeuropa. Størstedelen er ansat i vores ca. 225 butikker i Sverige, Norge, Danmark, og Finland. Fra hovedkontoret i det centrale Stockholm varetages funktionerne indkøb, markedsføring, IT, controlling, forretningsledelse, etablering og HR. Fra Söderköping driver vi lager, logistik og økonomisk administration.
Glitter Danmark, søger en engageret og dygtig Salgsassistent til Glitter Aalborg  
Er du en erfaren og engageret sælger med passion for mode og accessories? Er du drevet af udvikling og resultater, så har vi den perfekte karriere mulighed for dig!
 
Glitter Danmark er i rivende udvikling, og vi søger en resultatorienteret og motiveret Salgsassistent med erfaring indenfor Retail. Du har stor passion for salg, kundeservice, og visual merchandising og ønsker at bidrage til en suveræn kunde oplevelse hver eneste gang. Du har en naturlig interesse for mode branchen, elsker accessories, og brænder for Glitters verden.
 Hos Glitter får du en varierende hverdag med forskellige arbejdsopgaver og ansvar. Kunder og kollegaer er positive, og du kommer til at arbejde med det bedste som findes – Trends, salg og fashion!
 
Jobbet:  
Stillingen er på 23 timer om ugen, i Glitter Algade 4, Aalborg
 
Dine nøgleansvarsområder:  
• Give ekstraordinær kundeservice, og løfte den op til nye højder  
• Udvikle og vedligeholde god produktviden  
• Sørge for at butikken altid står knivskarpt med rette varer, og med den høje standard for Visual  Merchandising og produktpræsentation som vi forventer
 
Din profil:  
• Du brænder for at sælge og er passioneret omkring mode  
• Du har et godt øje for looks/styling/hår og har evnen til at rådgive kunder  
• Stærk teamplayer og menneskekender  
• Du har en høj arbejdsmoral, ser udfordringer i stedet for problemer og er loyal og fleksibel
 
Vi forventer:
• Salgserfaring indenfor detailhandel  
• Selvkørende, målrettet og resultat orienteret
 
Vi tilbyder:  
Vi tilbyder en udfordrende stilling i en dynamisk international virksomhed med god uformel tone, og med mulighed for personlig udvikling og karriere muligheder indenfor retailbranchen. Gode ansættelsesforhold, og løn efter kvalifikationer.
 
Startdato: Juli/aug
 
Vi gennemgår ansøgningerne løbende, og du vil blive kontaktet, hvis din faglige profil matcher det vi søger.