Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Glitter hører med sine ca. 1200 ansatte til blandt de største i branchen indenfor modesmykker og accessories i Nordeuropa. Størstedelen er ansat i vores ca. 225 butikker i Sverige, Norge, Danmark, og Finland. Fra hovedkontoret i det centrale Stockholm varetages funktionerne indkøb, markedsføring, IT, controlling, forretningsledelse, etablering og HR. Fra Söderköping driver vi lager, logistik og økonomisk administration.
Glitter Danmark, søger en dygtig Butikschef til City 2, Taastrup 
 
Er du en erfaren og engageret butikschef med passion for mode og accessories? Er du drevet af udvikling, lederskab og resultater, så har vi den perfekte karriere mulighed for dig! 
 
Glitter Danmark er i rivende udvikling, og vi søger en resultatorienteret og motiveret Butikschef med flere års erfaring indenfor Retail. Du har stor passion for salg og kundeservice, stræber efter altid at gøre det bedste og ønsker at bidrage til en suveræn kunde oplevelse hver eneste gang. 
Dine vigtigste opgaver er at sikre, at driften kører optimalt, at alle medarbejdere er motiverede, kunderne i fokus, og at omsætningen øges. Du får det fulde ansvar for omsætningen, den daglige ledelse, samt ansvar for butikkens visuelle udtryk. 
 
Jobbet:  
Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer) i vores butik Glitter City 2, Taastrup. Stillingen er et barselsvikariat, med gode muligheder for forlængelse. 
 
Dine nøgleansvarsområder:
 •  Give ekstraordinær kundeservice - dit udprægede salgs og servicegen skinner altid igennem, til gavn for både kunder og personale 
 • At du er en god leder, der kan inspirere dit personale, og skabe en enestående stemning der kan drive butikkens succes 
 • At optimere butikkens resultater, være analytisk og effektivt benytte salgstal og målsætninger 
 • At være en naturlig leder, der er dygtig til at motivere, og udvikle dine medarbejdere 
 
Din profil:
 •  Stærk teamplayer og menneskekender  
 • Du brænder for at sælge og er passioneret omkring mode  
 • Du har et godt øje for looks/styling/hår og har evnen til at rådgive kunder  
 • Formår at holde energi og humør højt, uden at miste overblikket  
 • Du ser udfordringer i stedet for problemer, har en høj arbejdsmoral og er loyal og fleksibel 
 
Vi forventer:  
 • En erfaren butikschef med min. 2 års leder erfaring  
 • Selvkørende, målrettet og resultat orienteret  
 • Fokus på KPI’er og budgetter 
 
Vi tilbyder:
Vi tilbyder en udfordrende stilling i en dynamisk international virksomhed med god uformel tone, og med mulighed for personlig udvikling og en karriere indenfor retailbranchen. Gode ansættelsesforhold, og løn efter kvalifikationer, samt mulighed for god bonusordning. 
 
Startdato: Jo før des bedre 
 
Interesseret så søg stillingen med det samme. Vi gennemgår ansøgningerne løbende og er klar til at ansætte når den rigtige kandidat er der. Du vil blive kontaktet, hvis din faglige profil matcher det vi søger. 
 
Glitter er markedsleder indenfor modesmykker og accessories i Norden. Totalt findes der ca. 223 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Glitter tilbyder kvinder i alle aldre et bredt spektrum af modesmykker og tilbehør til fordelagtig priser, kombineret med personlig service. Vi er specialister på styling, og har forslag til hvordan man med små forandringer kan forbedre og forny sin personlige stil. Glitter er et datterselskab af handelshuset Bergendahl & Son, ejede af familien Bergendahl-Mylonopoulos i tredje og fjerde generation. Trading House Bergendahls består av Bergendahls Food (med blandet andet Citygross, EKO), Granit samt Bergendahl Fashion (inkl. Glitter og Zanzlöza Smykker).